Ефективний та безболісний метод лікування геморою є!

1166 0

Ми у соцмережах:

Ефективний та безболісний метод лікування геморою є!

Практично половина дорослого населення страждає від геморою. Ця проблема змушує людину почуватися вкрай незатишно як фізіологічно, так і психологічно. Через «делікатність» проблеми і помилкову сором'язливість далеко не всі звертаються до лікаря. У результаті доводиться займатися лікуванням вже запущених випадків. І це лікування є більш болючим та має тривалий відновний період, не кажучи вже про фінансові витрати.

Лікар пацієнт Однак не завжди боротьба з гемороєм вимагає жертв з боку пацієнта. Наприклад, на I стадії захворювання лікування здійснюється лише консервативним шляхом. А ось II-III стадії вимагають або паліативних методів, до яких відносяться лігування латексом і склеротерапія, або хірургічної операції з видалення вузлів. Четверта ж стадія лікується тільки шляхом операції. Так що чим швидше пацієнт звернеться до лікаря-проктолога, тим безболіснішим буде лікування. Однак тим, хто вже страждає від цієї недуги, не варто зневірюватися. Сучасні методики лікування дозволяють не обтяжувати пацієнта болючими відчуттями. У Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне» успішно практикується методика, яка проводиться в амбулаторних умовах, з використанням інноваційного обладнання — це лігування латексними кільцями. Суть цього методу в тому, що основу гемороїдального вузла перетягують спеціальним латексним кільцем, внаслідок чого кровообіг у патологічному новоутворенні припиняється. Час проведення такої безболісної процедури, яка здійснюється в амбулаторії, не більше двох хвилин, знеболювання не потрібно. При неухильному дотриманні рекомендацій лікаря ймовірність рецидиву геморою зведена до мінімуму. Цей метод вважається одним з найкращих, тому що:

  • не призводить до отримання ран;
  • має вкрай низький рівень ризику післяопераційних кровотеч;
  • триває недовго;
  • не вимагає перебування в стаціонарі;
  • дозволяє не змінювати звичайний режим; відрізняється високою ефективністю.
Для того щоб гарантовано захистити себе від ризику розвитку раку кишечнику та інших захворювань, запишіться на прийом до проктолога, це цілком по кишені кожному пацієнту. Одна консультація в рік дозволить вам позбавитися від будь-яких делікатних проблем з кишечником, а вчасно проведене лікування — назавжди забути про цю проблему. У Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне» з 1 по 10 квітня 2016 року діє акція — 10?% знижки на лікування в лікаря-проктолога. Чим не привід вилікуватись та знову відчути впевненість у своєму здоров'ї? Записатися на прийом та лікування в Медичний центр «Оксфорд Медікал Рівне» можна в будь-якій зручній для вас формі: через сайт, за телефонами, особисто в клініці. Обирайте, що вам найбільше підходить.
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також