Еректильна дисфункція (імпотенція)

2664 0

Ми у соцмережах:

Еректильна дисфункція (імпотенція)

Невдачі чоловіка в сексуальному житті часто називають імпотенцією, але це не зовсім правильно. Імпотенцією фахівці називають функціональний розлад чоловічого організму, при якому неможливо здійснити статевий акт ні за яких умов, що зустрічається не так вже й часто. Для означення проблем, які періодично виникають з ерекцією, лікарі-урологи використовують такий термін, як «еректильна дисфункція». При такій проблемі у пацієнта збережена здатність до оргазму і сім'явиверження (еякуляції).

zdoroviy-mujchina-s-jenschinoy Невдачі чоловіка в сексуальному житті часто називають імпотенцією, але це не зовсім правильно. Імпотенцією фахівці називають функціональний розлад чоловічого організму, при якому неможливо здійснити статевий акт ні за яких умов, що зустрічається не так вже й часто. Для означення проблем, які періодично виникають з ерекцією, лікарі-урологи використовують такий термін, як «еректильна дисфункція». При такій проблемі у пацієнта збережена здатність до оргазму і сім'явиверження (еякуляції). Проблеми сексуального характеру можуть турбувати чоловіків різного віку. Однак ці проблеми — настільки делікатна тема, що часто чоловіки затягують з візитом до уролога через психологічний дискомфорт. Варто відзначити, що порушення ерекції — досить поширене явище. За приблизними оцінками близько 150 мільйонів чоловіків у світі страждають від еректильної дисфункції. Фахівці, що займаються діагностикою та лікуванням «чоловічих проблем», пов'язують масштаби захворювання з низкою факторів, які можуть послужити причиною даної патології:

  • Психологічні розлади: депресія, алкоголізм, наркоманія, страх статевого безсилля.
  • Ендокринні розлади: порушення гормональної регуляції — зниження тестостерону, цукровий діабет, ураження деяких ділянок головного мозку.
  • Розлади судинної системи (найпоширеніші): атеросклеротичне ураження кровоносних судин статевого члена, надлишок холестерину в крові, гіпертонічна хвороба, куріння, закупорка артерій малого таза як наслідок переломів кісток таза, порушення циркуляції крові в судинах пеніса.
  • Органічні (анатомічні) зміни статевого члена: викривлення статевого органу.
  • Неврологічні розлади: порушення кровообігу в мозку, розсіяний склероз, захворювання спинного мозку, периферичні токсичні нейропатії, хвороба Паркінсона.
  • Медикаментозні причини: вживання препаратів, що сприяють зниженню тиску, гормональні препарати, снодійні.
Найчастіше еректильна дисфункція виникає у чоловіків через вплив декількох перерахованих факторів разом. Тому щоб досконало розібратися в причинах виникнення і в методах лікування, потрібно звернутися до лікаря-уролога. На щастя, сучасна медицина дозволяє вирішити будь-яку проблему в більшості випадків, незалежно від віку і супутніх захворювань, до того ж досить легко та безболісно. Статистика одужання в цій сфері становить 98%, а ефективність лікування очевидна вже під час першого візиту. Регулярний огляд і консультація у хорошого лікаря-уролога допоможуть запобігти розвитку серйозної дисфункції на ранній стадії. У Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне» проводять унікальну діагностику статевих органів за допомогою новітнього медичного обладнання. Вона дозволяє поставити точний діагноз і призначити необхідне лікування. Вже на первинному огляді в МЦ «Оксфорд Медікал Рівне» консультація уролога та обстеження включає:
  • докладну розмову з лікарем, збір анамнезу та складання медичної карти;
  • пальцеве ректальне дослідження передміхурової залози;
  • дослідження кровотоку судин статевого члена — доплерографія;
  • вимірювання чутливості статевої сфери — біотозиметрія;
  • вазоактивний тест — перевірка потенціалу судин статевого члена.
Відділення урології в МЦ «Оксфорд Медікал Рівне» оснащене новітнім медичним діагностичним обладнанням. Відновлення та поліпшення потенції, вирішення проблем сексуального життя чоловіка, лікування різних захворювань і порушень чоловічої статевої системи — всі ці проблеми успішно вирішуються в Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне». Лікарі-урологи Медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» вирішують найбільш делікатні проблеми і повертають чоловіка до повноцінного життя. Дуже важливо довірити своє чоловіче здоров'я досвідченому лікарю, а не займатися самолікуванням. Відкладіть усі справи і займіться своїм здоров'ям — зателефонуйте і запишіться на первинну консультацію за телефонами у Рівному: (0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Бажаємо вам міцного здоров'я!
LOGO OMC

Відділення медичного центру:

  • Урологія
  • Гінекологія
  • Проктологія
  • Дерматологія
  • Неврологія
  • Терапія
  • Лабораторні аналізи
(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також