ХІТ у ТікТок: підлітків з інвалідністю запрошують стати новими зірками соцмереж разом із топ блогерами та експертами

208 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Підлітків з інвалідністю запрошують навчатись блогінгу з підтримкою топових експертів у хабі інклюзивного ТікТоку. Проєкт реалізується у рамках кампанії «Діти як діти» ЮНІСЕФ спільно з Радницею — Уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’єю Герасимчук.

ХІТ – це тримісячне навчання для підлітків з інвалідністю від топових ТікТок блогерів, серед яких Рома Геній, TUMAZAR, Asya Say, Юлія типусяк (ПРОЛІТ) та Таня Яста. Молодь отримає знання про ведення блогу й створення цікавого контенту.

Програма містить: 

- онлайн лекції та офлайн зустрічі; 

- менторську підтримку від блогерів; 

- публікації відео учасників на сторінках ЮНІСЕФ; 

- подарунки від партнерів. 

 

Подати заявку можуть підлітки віком від 14 до 18 років за посиланням. Дедлайн – 25 вересня. 

- Хаб інклюзивного ТікТоку дає можливість підліткам з інвалідністю проявитися, продемонструвати світу свої навички і таланти й реалізувати свою сміливу мрію – стати блогером. Менторство від експертів – це важлива підтримка для кожної дитини, і саме така команда допоможе повірити в себе, – зазначає Дар’я Герасимчук

Кампанія «Діти як діти» має на меті змінити норми суспільства щодо інклюзії. Людей з інвалідністю часто сприймають через призму жалю й співчуття, тому важливо наголошувати, що кожна дитина має свої хобі, емоції й мрії, а інвалідність – лише одна з мільйонів характеристик, а не визначальна риса. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також