Комунальники купили у депутатів котли

1856 0

Ми у соцмережах:

Комунальники купили у депутатів котли

Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг купило у фірми депутатів міської ради Сергія Паладійчука та Антона Сачука два котли. Депутатське ТзОВ "Бепас Енерго" виграло тендер, запропонувавши суму на сто тисяч гривень меншу, ніж інші три фірми-учасники. Рівненське ШЕУ місяць тому збудувало приміщення власної котельні.

Миськрада_сесия_17_11_2011_Паладийчук_01

Сергій Паладійчук
Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг купило у фірми депутатів міської ради Сергія Паладійчука та Антона Сачука два котли. Депутатське ТзОВ "Бепас Енерго" виграло тендер, запропонувавши суму на сто тисяч гривень меншу, ніж інші три фірми-учасники. Рівненське ШЕУ місяць тому збудувало приміщення власної котельні. Два твердопаливних котли для неї з автоматикою, насосом і димовою трубою ТзОВ "Бепас Енерго" продасть за близько 197,7 тис. грн. Микола Кондратюк, працівник Рівненського ШЕУ, відповідальний за проведення торгів, розповідає:
— Такі ж котли вже стоять у КАТП-1728 та на одній приватній фірмі. Перш ніж укладати договір із "Бепас Енерго", ми поїздили по місцях, де ці котли вже працюють. Оцінили — нам усе підійшло. Ще й для міста зекономили майже 100 тисяч гривень. "Бепас Енерго" — місцевий виробник, усі котли виготовляє у Рівному. Гарантію на свою продукцію, відповідно, також дає.
Антон Сачук
Антон Сачук
ТзОВ "Бепас Енерго" засноване у 2009 році. Його власниками є підприємець Сергій Безуглий та два нинішніх депутати Рівненської міської ради — Сергій Паладійчук та Антон Сачук, який у міській раді працює разом зі своїм батьком. Депутати Паладійчук та Сачук вклали у статутний фонд цього підприємства по близько 200 тисяч гривень кожен. Додамо також, що керує фірмою Франц Пікарський, який у 2010 році також балотувався до Рівненської міської ради, але за списком партії "Єдиний центр", який тоді очолював Сергій Паладійчук, не пройшов.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також