Кравчук зупинив кортеж чиновників

3553 0

Ми у соцмережах:

Кравчук зупинив кортеж чиновників

У п’ятницю 33-річний Петро Кравчук разом із своєю дружиною їхали «Опелем» додому у село Велике Вербче Сарненського району. Як раптом з’явилася колона автомобілів у супроводі ДАІ з включеними сиренами. Побачивши кортеж, Микола почав пригальмовувати, та маневр вийшов невдалим — зачепившись колесами за гальку, «Опель» закрутився, й авто винесло на смугу зустрічного руху.

У результаті зіткнення отримали травми чиновники, які повертались з новосілля — відкриття центру соціального обслуговування інвалідів та літніх людей у Дубровицькому районі. Серед постраждалих — заступник міністра праці та соцполітики Лідія Дроздова та начальник Рівненського облуправління Ольга Підкидач, які перебували в момент зіткнення у «Мазді». Машина, в якій їхала Ніна Карпачова, Уповноважена Верховної Ради України з прав людини, зіткнення уникнула. — Машина, в якій я їхала, уникла лобового зіткнення з автомобілем, що на підвищеній швидкості вилетів на зустрічну смугу, — розповіла Ніна Карпачова. — На жаль, наступне авто, в якому їхала заступник міністра праці і соціальної політики Лідія Дроздова, намагаючись уникнути цього зіткнення, опинилася в кюветі і перевернулася. Разом із головою Рівненської ОДА Василем Берташем, мешканцями села Яринівки ми надали потерпілим першу допомогу. Хочу подякувати медикам, які оперативно прибули на місце пригоди.

 
Чотирьох потерпілих відправили в Рівненську обласну лікарню. Заступник міністра отримала забій хребта, Ольга Підкидач, начальник облуправління праці та соціального захисту — також забій хребта і струс мозку. Постраждав також і водій «Мазди», 52-річний Анатолій Кваша. Киян відправили в реанімаційне віддлення, Ольгу Підкидач — в неврологічне. Водія «Опеля» не госпіталізовували, а його вагітну пасажирку, яка дуже злякалась, відправили в перинатальний центр. Їхньому життю нічого не загрожує. Тим часом Ніна Карпачова заявила, що сподівається на ретельне і об’єктивне розслідування обставин ДТП, зокрема, дій працівників Державтоінспекції щодо запобігання аварійній ситуації під час руху автоколони. Лікуючий лікар потерпілих Олександр Бучак з обласної клінічної лікарні повідомив «РВ», що нині вирішується питання про транспортування потерпілих у столицю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також