Фахівці зазначають, що пізньої осені харчування повинно бути максимально збалансованим і здоровим, оскільки від його якості залежатиме стан імунної системи і опірність організму інфекціям. На вашому столі обов’язково повинні бути такі продукти:
Буряк. Цей овоч здатний налагодити здорове функціонування всього організму і є джерелом різних вітамінів.
Яблука. Експерти вважають, що особливо вони корисні для людей похилого віку. Рекомендовано їх їсти зі шкіркою, в якій міститься багато цінних речовин.
Гарбуз. Сприяє виведенню зайвої рідини, а також тривалому збереженню молодості.
Квашена капуста. Насамперед це цінне джерело вітаміну С. До тогож, впливає на поліпшення мікрофлори кишечнику.
Болгарський перець. Вважається одним із найкращих помічників у боротьбі з онкологічними захворюваннями.