Майже 200 мітингувальників перекрили трасу «Київ-Чоп» (ФОТО, оновлено)

3128 0

Ми у соцмережах:

Майже 200 мітингувальників перекрили трасу «Київ-Чоп» (ФОТО, оновлено)

На трасі "Київ-Чоп" у селі Верба Дубенського району розпочався протест жителів села проти приєднання до Дубенської ОТГ.

Нагадаємо, люди не згодні з перспективним планом об'єднання громад. 

- У перспективному плані немає Вербської ОТГ. Ми хочемо, щоб вона таки була. Хочемо, щоб обласна державна адміністрація включила Вербську ОТГ у перспективний план. З нами не радилися. Нас навіть не питали про те, щоб приєднати до Дубна. Наразі ситуація спокійна, - каже голова Вербської сільради Ірина Івашинюта. 

В акції, за попередніми підрахунками, беруть участь близько 200 людей. Вони періодично звільняють проїзну частину та пропускають транспорт, повідомляє відділ комунікації поліцїі області. 

На місці події забезпечують поліцейські блоку превенції, поліції діалогу та патрульні. На місце події виїхали заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, начальник Управління превентивної діяльності Руслан Жук та начальник дубенської поліції Юрій Семеренко. а також присутні представники органів місцевого самоврядування Дубенського району.

Оновлено: О 16.10 учасники мирної акції протесту проти приєднання громади до Дубенської ОТГ розблокували трасу «Київ-Чоп» у селі Верба Дубенського району.

Поліцейські забезпечили публічну безпеку та порядок. Рух на автодорозі забезпечений в обох напрямках.

За фактом блокування транспортних комунікації слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за статтею 279 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Рівненщині перекриють трасу «Київ-Чоп» – люди не згодні з планом об’єднання громад

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також