На блокпосту на півночі Рівненщини зупинили вантажівки з незаконною деревиною

1834 0

Ми у соцмережах:

На блокпосту на півночі Рівненщини зупинили вантажівки з незаконною деревиною

Рокитнівські поліцейські за всіма фактами проводять досудові розслідування. Лісопродукцію й транспортні засоби вилучили. До суду скеровано клопотання про накладення на них арешту.

Поліцейські спільно із прикордонниками поблизу села Кам’яне виявили трактор «GMT 3244» із причепом під керуванням 31-річного місцевого жителя. Транспортний засіб не був зареєстрований у встановленому законодавством порядку, а водій не мав відповідних документів на деревину породи сосна.

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поліцейські, які несли службу на блокпосту, зупинили вантажівку «Volvo» під керуванням 39-річного жителя села Карпилівка, який перевозив колоди сосни без відповідних документів.

Орієнтовно через півтори години на цьому ж блокпосту поліцейські виявили ще одне перевезення незаконно зрізаних дерев берези: водій автомобіля «Volvo» не надав відповідних документів

А вже сьогодні на цьому ж блокпосту поліцейські викрили 42-річного жителя села Борове, який вантажним автомобілем «Renault Magnum» перевозив деревину хвойних порід без відповідних документів

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також