На Кавказькій — «спільнота безхатченків»

1866 0

Ми у соцмережах:

На Кавказькій — «спільнота безхатченків»

Останні п'ять років у підвалі багатоповерхівки на вулиці Кавказькій, 15 діяв притулок для безхатченків, який заснував благодійник Сано Гукасян. Та коли цього тижня державна виконавча служба прийшла виселяти звідти 14 бездомних, виявилося, що благодійного фонду «Відвага» там вже… немає.

кавказька_безхатченки (3)

Державні виконавці під дверима притулку
Куди поділася попередня організація — безпритульні пояснити не змогли. Тепер вони просто живуть у підвалі, де сухо і тепло. Виконавцям не залишилося нічого іншого як піти. Тим більше, що й вивозити майно було нічим — транспорту не знайшлося. Наталія Поліщук, начальник міського управління комунальною власністю:
— Договір на оренду цього приміщення із благодійним фондом «Відвага» закінчився ще позаторік. Однак благодійники відмовилися йти звідти, хоча навіть суд щодо продовження оренди програли. Цього вівторка державний виконавець мав виселити їх примусово, але з технічних причин не зміг. Чому на дверях змінилася табличка і куди переїхав фонд п.Гукасяна — ми не знаємо. Нову спробу виселення виконавча служба зробить вранці 6 жовтня. А саме приміщення потім будемо знову здавати в оренду.
Зв'язатися із Сано Гукасяном не вдалося — на Кавказькій його нема, а на дзвінки він не відповідає. Тим не менш безпритульні запевняють, що готові стояти за цю «домівку» до кінця і не будуть пускати виконавців до підвалу. Адже зимувати їм ніде.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також