Не бийте улюблену вазу! — застерігають астрологи

762 0

Ми у соцмережах:

Не бийте улюблену вазу! — застерігають астрологи

Гороскоп на 5 листопада для знаків Зодіаку.

Овен

Чудова пора, аби врешті позбутися страху за можливі зміни в житті. Все відбудеться раптово та швидко. Головне — пам’ятати, що будь-які зміни у листопаді на краще. Серед можливих труднощів — непорозуміння в колі близьких людей та часткове розчарування в них. Утім, стримуйтеся від поспішних рішень, що скеровані емоціями.

Любовну сферу Овна оберігатиме Венера. Тому ніжностей та тепла в стосунках вам не бракуватиме.

Телець

Сьогодні сприятливий день для Тельців. Вам поталанить, а все тому, що були докладені зусилля в минулому. Але важливо переглянути коло свого спілкування. Чи не має серед них випадкових? Особисте життя у листопаді не відповідатиме погоді. А все тому, що вплив Меркурія додасть в амурні справи тепла та сонця.

Близнюки

Як запевняють астрологи, саме листопад стане точкою неповернення до спілкування з тими, хто ще вчора вважався другом. Для представників бізнесу потрібно бути вкрай обачними сьогодні, підписуючи будь-які документи. Один неправильний крок і докладені зусилля в минулому не матимуть жодного сенсу. Астрологи радять також утриматися від нових знайомств.

Рак

Дрібні клопоти будуть постійно нагадувати про себе. Радимо усамітнитися на деякий час. Працюйте над собою, ставте нові цілі і досягайте їх. Особисте життя у листопаді буде скупе на яскраві емоції та бурхливі романи. Не варто навмисно шукати собі пригод. Друга половинка обов’язково з’явиться у вашому житті, але трішки згодом.

Лев

Сьогодні сприятливий день, хоч загалом листопад — складний період для цих знаків Зодіаку. Астрологи наполегливо радять поставити на паузу невідкладне і просто відпочити. Серед інших профілактик — читання. Хороша книга допоможе хоч на певний час абстрагуватися від проблем.

Діва

Листопад загалом для Дів — успішний період. Можливе кар’єрне зростання. Для вас відкриються нові можливості, якими слід скористатися. Але сьогодні не варто братися за серйозні і не дуже знайомі вам справи, щоб не довелося розчаровуватися.

Терези

Сьогодні сприятливий день для планування, для візитів та ділових переговорів. Але стабільність в роботі затуманюватиметься непорозумінням з боку близьких для вас людей.

Астрологи радять йти до власної цілі, як би складно це робити не було.

Зверніть увагу на здоров’я — можливе загострення хронічних хвороб.

Скорпіон

Для Скорпіонів сьогодні несприятливий день. Загалом листопад — як калейдоскоп емоцій, не завжди приємних та контрольованих. Особливо це стосується відносин з колегами. Астрологи застерігають радять звертати уваги на деталі.

Стрілець

Сьогоднішній день буде дещо сумбурним і не дуже сприятливим. Але новини будуть позитивними. Це змусить вас дивуватися, але астрологи запевняють, що ці новини виправдані вашою наполегливістю. Не марнуйте час на непотрібні роздуми. Дозвольте собі хоч на мить зупинитися і просто озирнутися навколо. Адже там де не шукаєш, як правило, знаходиш.

Козеріг

Сьогодні ви можете просто пливти за течією — вона принесе вас саме туди, куди вам потрібно. Модерує всіма процесами вашого життя у листопаді Сонце, воно потурбується, щоб «погода» у домі була сприятливою.

Водолій

Сьогодні ви будете потрібні багатьом людям. Настає динамічний період — нові можливості відкриватимуться перед представниками цього знака Зодіаку. Поставлені завдання на роботі ви будете вирішувати досить оперативно та результативно, адже Юпітер подарує вам максимум енергії та сил.

Риби

Різні емоції можливі сьогодні: зранку — припіднятий настрій, по обіді — можливі розчарування і безпричинний сум. Не піддавайтесь емоціям, не концентруйтесь на своїх переживаннях. Далеко не все можна відновити, застерігають астрологи — згадайте про це, перед тим як у приступі негативної емоції бити улюблену вазу. Складний період скоро завершиться.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також