Під прикриттям

1170 0

Ми у соцмережах:

Під прикриттям

Про те, що сонце згубне для шкіри, знають навіть діти. Особливо шкідливе сонячне випромінювання для жінок.

Сонячна інсоляція діє на тканини жіночих грудей руйнівно, провокуючи порушення гормонального балансу. В результаті при тривалому засмаганні й впливі сонця на молочні залози співвідношення гормонів прогестерону та естрогену порушується, що спричиняє зміни в структурі тканини грудей. Результат — утворення пухлин у молочній залозі.

Щоб вирушити на турецькі пляжі чи іспанське узбережжя або південь України зі спокійною душею, жінкам варто обов'язково перед тим відвідати мамолога для виключення проблем з молочними залозами. Адже навіть при доброякісних утвореннях у грудях засмагати ризиковано!

Багато жінок починають скаржитися на болі та ущільнення, що з'явилися в грудях, і після відвідування солярію. Солярій піддає жіночі груди ударним дозам УФ-випромінювання, тому новоутворення в грудях можуть з'явитися у любительок солярію досить швидко. А сонячні багатогодинні ванни діють повільніше, і процес появи в грудях ущільнень більш тривалий.

Якщо лікар не виявив патології (або виявив незначну) і дозволив загорати, важливо обов'язково:

- закривати груди бюстгальтером (жодних засмагань топлес або з камінчиками на сосках);
- засмагати не більше півгодини з перервою на купання або обтирання водою до 12.00 і після 16.00;
- у період з 12.00 до 16.00 перебувати на пляжі не рекомендується, потрібно ховатися в тіні, під навісом, в приміщенні й пити більше рідини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також