Підбили нардепа

3334 0

Ми у соцмережах:

Підбили нардепа

На вулиці Чорновола у Рівному в автомобіль народного депутата України Олега Ляшка в’їхали «Мазда» та «Шкода». В автомобілі нардепа «Range Rover» пошкоджено бампер, кришку багажника та глушник. Сам Ляшко виявився цілим і неушкодженим. Відшкодувати витрати на ремонт і моральну компенсацію від рівненських водіїв не вимагатиме, бо, каже, вони бідні.

Близько 17-ї години у п’ятницю Олег Ляшко їхав вулицею Чорновола на телеканал РТБ, де у нього було заплановане інтерв’ю. Поблизу входу в парк ім.Шевченка зненацька в його авто в’їхала «Мазда», протаранивши задню частину депутатського авто. За повідомленням прес-служби ВДАІ області, в «Мазду», не встигнувши загальмувати, вдарилась «Шкода Октавія», яка їхала позаду.

 
Тим часом водій нардепа Олексій розповів свою версію ДТП: — Я почув звук удару, але не відреагував на нього. Відразу ж почув інший звук — вже в нашу машину в’їхала інша. На мою думку, винна «Шкода». Вона в’їхала в «Мазду», а потім і в наше авто.
 
Депутат, який на момент ДТП сидів на задньому сидінні автомобіля, тілесних ушкоджень не отримав. Незважаючи на спеку, він пішов пішки на телекомпанію, до якої залишалося 1000-1200 метрів. — Я не збираюся вживати жодних заходів, ні переслідувати власників машин, ні вимагати відшкодування, бо я бачив ці машини — це доволі бідненькі машини людей, які не гребуть лопатою гроші, — заявив Олег Ляшко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також