Поновили на роботі через 12 років

2669 0

Ми у соцмережах:

Поновили на роботі через 12 років

Звільненого з міліції ще у 2002 році Анатолія Гапича півроку тому поновили на роботі. Він працює в.о. начальника автогосподарства при УМВС у Рівненській області. Уже й чергове звання отримав — підполковника міліції.

Після рішення про поновлення поповзли чутки, що Гапич за 12 років після звільнення може претендувати на компенсацію за так званий вимушений прогул. Дехто підрахував, що за ці роки йому "набігло" аж 500 тисяч гривень. — Це неправда, — стверджує Анатолій Гапич, — про компенсацію не йшлося, й жодної копійки від міністерства я брати не буду. Це для мене і моєї сім'ї справа честі. Анатолій Гапич

Анатолій Гапич
Нагадаємо, у 2002 році проти Анатолія Гапича, який тоді працював начальником Рівненського МРЕВ, було порушено кримінальну справу за зловживання службовим становищем та за статтею про хабарництво. Йшлося про незаконну легалізацію ввезених з-за кордону автомобілів. У справі про хабар суд Гапича виправдав за недоведеністю вини, а зловживання службовим становищем було перекваліфіковано на службову халатність. За цією статтею підсудного визнали винним, але одразу амністували. Тож судимостей Анатолій Гапич не має. Після звільнення з міліції Анатолій Гапич працював у приватній фірмі. А у 2009 році за поданням тодішнього голови облради Олександра Данильчука його призначили начальником управління майновим комплексом облради, завідувати адмінприміщеннями на майдані Просвіти.
Світлана ФЕДАС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також