Повісилася школярка, яка захоплювалася окультизмом

2128 0

Ми у соцмережах:

Повісилася школярка, яка захоплювалася окультизмом

Скасували свято першого дзвоника у Біленській школі Володимирецького району, бо напередодні увечері померла дев’ятикласниця Юлія Людко. Дівчина повісилася у своїй кімнаті, прив’язавши краватку до цвяха на дверях. У передсмертній записці Юлія написала, що не хоче жити. Раніше її рідні не раз чули подібні висловлювання, але батько, який найкраще спілкувався з дівчинкою, щораз переконував викинути ці думки з голови. У кімнаті померлої було багато книг про магію, хіромантію, карти Таро, а також твори німецького філософа Ніцше. Правоохоронці припускають, що захоплення окультизмом підштовхнуло школярку до самогубства.

Юлія мешкала у селі Луко Володимирецького району, а навчалась, як і всі тутешні школярі після 4 класу, у сусідньому селі, доїжджаючи автобусом. Батьки розповідають, що донька ввечері 31 серпня пішла до себе в кімнатку та закрилась. Здається, все було як завжди. Однак вранці, коли почали будити дівчину, щоб збиралась до школи, вона не озвалась. Відкривши двері кімнати, батьки побачили доньку мертвою, а на столі — передсмертну записку.

 
— Експерти, оглянувши кімнату померлої, виявили безліч книг про магію, хіромантію, карти Таро,– розповідає начальник УМВС Василь Лазутко. — Коли досліджували речі дівчини, зокрема, записи в її зошитах, стало очевидно, що до прощання із життям дівчинка готувалася, а свої думки з цього приводу викладала на папері сумними й до болю по-дитячому щирими тезами. У написанні простежується вплив на дитячу свідомість літератури окультного спрямування. Судмедексперти підтвердили основну версію — самогубство, вчинене шляхом самоудушення через повішення. Нині правоохоронці проводять детальну перевірку та встановлюють усі обставини трагедії. — Родина благополучна, в Юлії є ще двоє братів — старший і молодший, — розповідає сільський голова Леонід Воронків. — Її мама зараз перебуває у декретній відпустці, раніше працювала листоношею, а тато займається господарством. Юлія була середньою дитиною, дуже привітною і слухняною. Усі дивуються, чому вона наклала на себе руки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також