Приємні способи подолати нудьгу

1196 0

Ми у соцмережах:

Приємні способи подолати нудьгу

Навіть в суєті буднів можна знайти, чим себе потішити. Та ще й зробити це легко, весело, невимушено і без особливих грошових і часових витрат. Як то кажуть — було б бажання, а можливості знайдуться.

1. Заведіть домашнього улюбленця

Прийшовши додому, де нас зустрічає улюблена тварина, ми відразу ж відпускаємо емоційне напруження на енергетичному рівні. Доглядаючи за тваринкою щодня, ми реалізовуємо потребу піклуватися про когось.

2. Їжте солодощі

І забудьте про дієти хоча б на якийсь час. Окрім іншого, шоколад відповідає й за настрій і красу. А для вироблення серотоніну і підвищення настрою в період депресії шоколад дуже важливий.

3. Подорожуйте

Головне — вчасно визначити, що є подорожжю, а що — втечею від себе. До останнього можна віднести занадто часті поїздки з усвідомленою спрагою нового і надіями, що "після цієї поїздки все точно зміниться". Якщо ж вас зупиняють думки, що подорожі — це дорого, у вас немає часу або повно важливіших занять, пам`ятайте, що дивовижне — поруч. Найяскравіші враження можуть чекати навіть в сусідньому місті.

4. Займіться екстремальним спортом

До нього відносяться стрибки з парашутом, квадроцикли, лазіння по горах, дайвінг — усе це стимулює викид ендорфіну в кров. Він, як відомо, впливає на емоційний стан і зменшує рівень тривожності і смутку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також