Примхливий алкоголь

1113 0

Ми у соцмережах:

Примхливий алкоголь

Енергетики. Вони містять речовини, які підвищують артеріальний тиск, а також викликають спазми судин головного мозку. Якщо ці напої змішати з алкоголем, то така суміш може порушити роботу нирок, а також спричинити судоми і розвиток серцевої аритмії.

Маринади. Комбінація маринованих овочів і алкоголю може негативно позначитись на печінці та нирках. Адже для їхнього приготування використовують оцет. Якщо вам хочеться закусити алкоголь чимось кислим, то краще віддати перевагу соленому огірку або квашеній капусті.

Газовані напої. У газованій воді є вуглекислий газ, який подразнює слизову оболонку шлунка і таким чином сприяє швидкому всмоктуванню спирту. В результаті людина швидко п’яніє.

Помідори. Якщо алкоголь закушувати помідорами, то це може викликати проблеми з травленням. Однак продукти переробки помідорів (томатна паста, кетчуп, соус) такого ефекту не викликають, тому помідори у власному соку і сік можна вживати.

Солодощі. Шоколад у поєднанні з алкоголем навантажує підшлункову залозу, від чого людина відчуває біль у животі й спазми. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також