Продовжити навчання — найбільша мрія Олексія Видиша

1335 0

Ми у соцмережах:

Продовжити навчання — найбільша мрія Олексія Видиша

16?річний Олексій Видиш, з села Карпилівка Рівненського району, мріє як усі діти їздити на велосипеді, кататися на конях, ремонтувати автомобіль, ходити на побачення та продовжувати навчання.

16?річний Олексій Видиш, з села Карпилівка Рівненського району, мріє як усі діти їздити на велосипеді, кататися на конях, ремонтувати автомобіль, ходити на побачення та продовжувати навчання. Однак вже два роки йому доводиться боротися з тяжкою хворобою — мієлодиспластичним синдромом. Київським та рівненським лікарям довгий час вдавалося тримати під контролем стан здоров’я хлопця, однак за останні кілька тижнів юнак почав слабнути, аналізи погані, і лікарі дійшли висновку — необхідна неродинна трансплантація кісткового мозку. Це єдиний шанс подолати страшну недугу! Але таку операцію в Україні не проводять. Родині Видишів потрібно їхати до Італії. Перший крок до порятунку Льоші — це здати кров на типування крові, щоб відправити до італійської клініки, аби розпочати пошук донора. Для цього необхідно щонайменше 5 тисяч євро. Цих коштів у родині немає.

У батьків є усі необхідні документи для направлення в цю клініку, проблема лише в обмеженості часу та у відсутності коштів. Щодня хлопчина слабне... Допоможіть батькам здійснити мрію свого сина — видужати та продовжити навчання у вищому навчальному закладі. Реквізити для надання допомоги БФ “Скарбниця Надії” ЗКПО 37685693 26009336789200 АТ “УкрСиббанк” МФО 351005 Призначення платежу — Добровільна пожертва для Видиша Олекія


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також