Прогноз адвоката Цуняка справдиться? Литвинова, яка зарізала чоловіка, незабаром вийде із СІЗО

4960 0

Ми у соцмережах:

Прогноз адвоката Цуняка справдиться? Литвинова, яка зарізала чоловіка, незабаром вийде із СІЗО

У травні мине 4 роки перебування Тетяни Литвинової у СІЗО. За останні кілька місяців суд у справі за звинуваченням рівнянки уубивстві її чоловіка, рівненського перукаря-стиліста Сергія Литвінова, просунувся мало.

За цей час загинув тато Сергія Литвинова, померла також його  мама - Софія Літвінова, а потерпілим було визнано його сина від першого шлюбу.

Та це радше формальність, адже Тетяна навряд чи потрапить до в’язниці за скоєне убивство, повідомляє Радіо Трек.  Вона й далі перебуває у Рівненському слідчому ізоляторі, і на тому, напевне, її покарання й закінчиться.

Цивільний позов про відшкодування моральних та матеріальних збитків, якщо потерпілі його заявляли, теж навряд чи буде насправді задоволений. Тетяна давно ніде не працює, і якщо й стане колись до праці, то має четверо дітей. Тому сумнівно, що завдані нею збитки колись будуть відшкодовані у грошовій формі.

Нагадаємо, Тетяна зарізала чоловіка в орендованій для неї і дітей квартирі у Рівному у лютому 2017 року й одразу втекла до Єгипту.

У травні того ж року її привезли в Україну уже в кайданках й одразу помістили до ізолятора. Вона була вагітна, й восени народила третього сина. А потім завагітніла у СІЗО знову й народила доньку, свою четверту дитину.

За датою скоєння злочину Тетяна Литвінова ще підпадає під дію скасованого пізніше так званого закону Савченко, за яким кожен день перебування у СІЗО зараховують за 2 дні ув’язнення.

За цим законом у травні цього року Літвіновій «набіжить» уже 8 років позбавлення волі. Більше, на думку рівненського адвоката Володимира Цуняка (на фото - ліворуч) , який раніше був захисником потерпілої Софії Литвінової, суд Тетяні й не присудить. Тому він і прогнозував, що після 4 років у СІЗО ця жінка вийде на волю. Якщо до того часу вона почує свій вирок. Адже розумні строки розгляду цієї справи з цілої низки причин уже давно спливли 

Читайте більше: Розлучення по-арабськи

Тетяну Літвінову затримали в Єгипті

Таня вже нікого не заріже

Літвінова розплакалась, як тільки заговорили про вбивство та гроші

Літвінова розповіла, як вбила чоловіка-стиліста

«Дитя за ґратами – нонсенс»: у Рівному вирішували, що робити з сином убитого перукаря

Життя за гратами: від сексу до молитви

Померла Софія Літвінова: так і не дочекалася вироку вбивці сина

Чи дадуть убивці Літвіновій орден?

Була вбивцею — стане «святою»!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також