Рівненська облрада ухвалила незаконне рішення?

1651 0

Ми у соцмережах:

Рівненська облрада ухвалила незаконне рішення?

У проекті бюджету на 2015 рік, за який проголосувала облрада, окремим пунктом передбачено передачу права розпоряджатися коштами області у міжсесійний період Рівненській обласній державній адміністрації. А це, за словами депутата з фракції "Батьківщина" Галини Кульчинської, суперечить Закону "Про місцеве самоврядування".

батькивщина у футболках

Депутати від фракції "Батьківщина" на сесію прийшли в білих футболках із написом "Свободу Надії Савченко". Так вони продемонстрували свою підтримку загальноукраїнській акції за звільнення українських політв`язнів у Росії
— Цей закон не передбачає передачу прав ОДА, а лише делегування повноважень районних і міських рад місцевим адміністраціям, — зазначила депутат. — І вносити зміни у дохідну та витратну частину обласного бюджету, розподіляти субвенції з державного бюджету можна винятково на пленарних засіданнях сесій обласної ради. Я не розумію, чому депутати підтримали незаконне рішення, вписане до преамбули обласного бюджету. Як депутати, вони зобов'язані виконувати свої повноваження, адже за них голосували виборці.
Прес-служба РОО ВО "Батьківщина".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також