Що очікують жінки від чоловіка

2042 0

Ми у соцмережах:

Що очікують жінки від чоловіка

Багато чоловіків вважають, що жінки дуже складні й незрозумілі істоти. Жінки, в свою чергу, аналогічно думають про чоловіків. Хоча насправді сімейне щастя досить прозаїчне: треба тільки зуміти розглянути його. І розмовляти, розмовляти, розмовляти з партнером…

Жінка Багато чоловіків вважають, що жінки дуже складні й незрозумілі істоти. Жінки, в свою чергу, аналогічно думають про чоловіків. Хоча насправді сімейне щастя досить прозаїчне: треба тільки зуміти розглянути його. І розмовляти, розмовляти, розмовляти з партнером… Ми пропонуємо чоловікам п'ять основних вимог, які хоче бачити жінка.

Гігієна

Жінки терпіти не можуть недоглянутих чоловіків. Чистих зубів, волосся і одягу цілком вистачить. Це зовсім не складно, але мінімальний рівень гігієни чоловіка здатний зробити жінку менш роздратованою.

Слухати і чути

Для жінок, особливо після невдалого дня, дуже важливо виговоритися. І той, хто буде її уважно слухати, і буде її найближчою людиною. Чоловікам це треба знати.

Чоловік — не дитина

Будь-яка жінка хоче дбати про чоловіка, який поруч з нею, але робити це вона згодна тільки в статусі "кохана жінка", а ніяк не "мамочка". Більшість жінок люблять дорослих чоловіків.

Добровільна допомога по господарству

Винести сміття, приготувати сніданок, помити посуд або завантажити пральну машину — все це жінки цінують, особливо якщо чоловік це робить з власної волі.

Кохання у дрібницях

Маленькі подарунки без причини, запрошення на побачення після 10 років шлюбу, романтичні смс — це родзинка для будь-яких стосунків. Жінкам дуже важливо, щоб чоловік не забував про це. Ці дрібниці допоможуть запобігти кризі в сімейних відносинах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також