Дослідники з'ясували, що в зимовий період слід з’їдати по одному апельсину щодня, оскільки це має позитивний вплив на здоров'я.
Апельсини — джерело вітаміну С, який допомагає зміцнити захисні сили організму. Сік з них також дуже корисний, його дозволено вживати навіть людям з діабетом.
Це чудовий спосіб з’їсти що-небудь солоденьке без ризику для фігури.
Регулярне вживання апельсинів захистить від сечокам’яної хвороби.
Ці цитрусові корисні для вагітних, оскільки добре позначаються на розвитку нервової системи плоду.
За рахунок фолієвої кислоти апельсини позитивно впливають на здоров'я мозку.
Зміцнюють серцево-судинну систему і є профілактичним засобом проти низки небезпечних захворювань.
Сприяють нормалізації роботи кишечнику, що запобігає виникненню запорів.
Нормалізують рівень холестерину в крові, що сприяє профілактиці захворювань серця.
Але у всьому потрібно знати міру: апельсини можуть викликати алергічну реакцію.