Сіла за кермо — розбила авто

4069 0

Ми у соцмережах:

Сіла за кермо — розбила авто

Мало не позбавила життя двох чоловіків водій таксі 34-річна Руслана. Її «Шевроле-Авео» у центрі Рівного врізалося у ВАЗ-21093. Від удару ВАЗ з написом «Антикримінальний вибір» перевернувся. На щастя, і водій Олег, і пасажир авто Сергій (ним виявився голова Рівненської обласної організації партії «Вперед, Україно!» Сергій Штурхецький) залишилися живими і майже неушкодженими.

…ВАЗ їхав з центру Рівного у напрямку вулиці Відінської. На пішохідному переході на вулиці Соборній (біля перехрестя з вул. С.Крушельницької) водій Олег пригальмував, щоб пропустити пішоходів. Через мить чоловіки відчули удар і авто перекинулося. Пізніше лікарі швидкої допомоги сказали потерпілим, що ті народились у сорочках, залишившись після такого «польоту» живими та неушкодженими (виявилося, що обидва пережили гіпертонічний криз), а день 7 листопада можна назвати їхнім другим днем народження. — 34–річна рівнянка Руслана, керуючи автомобілем «Шевроле-Авео», їхала у напрямку вулиці Соломії Крушельницької. На перехресті нерівнозначних доріг, виїжджаючи з другорядної дороги (при наявності дорожнього знака «Рух без зупинки заборонено»), Руслана не надала переваги в русі автомобілю ВАЗ-21093, який їхав головною дорогою. Через порушення Правил дорожнього руху сталося зіткнення автомобілів. ВАЗ від удару перекинувся на дах, — розповідає Світлана Марко, старший інспектор сектора зв’язків з громадськістю УДАІ УМВСУ в Рівненській області. Першим із салону зумів вибратися Олег, за ним — Сергій. Від стресу в перші хвилини вони не могли навіть говорити. А жінка-водій у цей час швиденько зняла з даху та заховала «шашечку» таксі, на якій значилось 009. — Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди працівники Державтоінспекції з’ясували, що Руслана, яка керувала автомобілем «Шевроле-Авео», рішенням суду позбавлена права керування транспортними засобами терміном на один рік за ст. 130 КупАП, тобто за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Проте жінка, не маючи посвідчення водія, продовжувала керувати автомобілем, — розповідає Світлана Марко. У міському суді підтвердили, що ще у березні позбавили Руслану (тоді вона мала прізвище Ковальчук) права керування терміном на 12 місяців. Проте якимось чином Руслана отримала нове посвідчення водія, цього разу — на прізвище Власюк. Другого вересня Рівненський міський суд позбавив її і його. Цього разу покарання було серйознішим — жінці заборонили керувати авто упродовж двох років. Обидва автомобілі нині перебувають на штрафному майданчику.

Коментар Олександр Папсуєв, підприємець, власник служби радіотаксі «009»: — Руслана Власюк колись насправді працювала у нашій службі, причому не постійно — то приходила, то зникала на тривалий час. Кілька місяців тому наша співпраця повністю припинилась. Тобто на момент дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась минулої п’ятниці, пані Руслана не була водієм служби «009». Якщо ж на її авто й була фішка таксі, то це ще нічого не означає — навіть переставши працювати в службах радіотаксі, водії інколи використовують фішки з корисливою метою, скажімо, проїхати під заборонні знаки через центр міста.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також