SOS-програма після пляжу

1269 0

Ми у соцмережах:

SOS-програма після пляжу

Спека, пекуче сонце, вітер, солона морська вода — все це не кращим чином позначається на стані нашого волосся і шкіри. Під впливом агресивних чинників порушується баланс жиру і вологи, необхідний для здорового вигляду шкірних покривів. В результаті шкіра стає сухою, починає лущитися, виглядає загрубілою, більше того, може виникнути відчуття стягнутості і невелике свербіння.

Реанімація волосся Після відпустки, проведеної на морському березі, волосся, як правило, вигоряє, стає тьмяним і ламким. Щоб повернути пересушеному волоссю життєву силу і блиск, зробіть масляні укутування: змішайте 2-3 ст. л. оливкової олії з двома жовтками, додайте декілька крапель лимонного соку, нанесіть маску на волосся і залиште на півгодини, потім сполосніть теплим відваром ромашки.

Боротьба з пігментацією При тривалому перебуванні на сонці до кінця літа на шкірі (на обличчі, шиї і в ділянці зони декольте) може збільшитися кількість веснянок та інших пігментних плям. Щоб зробити їх менш помітними, скористайтеся освітлюючими масками на основі огірка, листя петрушки, брусниці або цілющої трави толокнянки.

Зволоження перш за все! Щоб не допустити появи зморщок, постарайтеся регулярно поповнювати нестачу вологи. Активно використовуйте креми із зволожувальними компонентами: алое вера, витяжками лікарських рослин або морських водоростей. Не забувайте зволожувати організм зсередини: 2 літри води в день допоможуть запобігти зневодненню шкіри.

Проблемна шкіра Сонячні промені добре впливають на шкіру з вугровим висипом, проте якщо дія була дуже активною, це може викликати активізацію роботи сальних залоз. Як наслідок, на обличчі з`являються ще помітніші висипання. Щоб вирішити проблему, необхідно ховати проблемні місця від сонця, регулярно очищати шкіру. Боротися з вугровим висипом допомагають примочки з відваром ромашки, протирання кубиками льоду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також