Спирт, як засіб для самозахисту, в Рівному стає дефіцитом

3623 0

Ми у соцмережах:

Спирт, як засіб для самозахисту, в Рівному стає дефіцитом

Антисептики для рук у більшості рівненських аптек закінчились. Натомість рівняни почали купувати спирт, але й він уже є не скрізь.

Рівняни, схоже, таки запам’ятали, що найкращий захист від вірусу — це чисті руки. У багатьох установах розповідають, що мало не черги утворюються біля умивальників — люди почали старанніше і частіше мити руки з милом.

І все частіше купувати антисептики для швидкої дезінфекції рук. Попит, вочевидь, був чималий — бо сьогодні в аптеках таких засобів уже немає. В одних аптеках кажуть, що уже замовили — ось-ось привезуть зі складу, в інших — лиш розводять руками, не обіцяючи найближчим часом.

Нам вдалося знайти ось такий антисептик в одному з магазинів косметики у центрі Рівного. Продавчиня ледь встигає виносити упаковки з цим засобом — його тут теж розбирають активно. Вартість цього антисептика — 47 грн. 50 коп.

А в одній з аптек розповіли, що люди почали брати для дезінфекції рук перекис водню — 100 мл розчину коштує 26 гривень.

Зникає з полиць аптек і спирт. В одній з аптек в обідню пору залишилась лиш одна пляшечка розчину із 96% вмістом спирту. В іншій фармацевт попередила — маємо лише 70% розчин, але, каже, він теж дієвий. Але в більшості аптек у центрі Рівного спирту знайти не вдалося. Хоч і ажіотажу в аптеках не спостерігалось. Як загалом і в магазинах — ні в промислових, ні в продовольчих.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також