Сучасне лікування делікатної хвороби у МЦ «Оксфорд Медікал Рівне»

1256 0

Ми у соцмережах:

Сучасне лікування делікатної хвороби у МЦ «Оксфорд Медікал Рівне»

Слово "геморой" в його буквальному значенні люди намагаються не вимовляти. Це одне з тих захворювань, яке не прийнято обговорювати навіть із найближчими.

Геморой — це варикозне розширення гемороїдальних вен прямої кишки, що супроводжується такими симптомами, як відчуття дискомфорту, болючість, свербіж, випадання гемороїдальних вузлів, кровотеча. Крім неприємних і принизливих відчуттів, це захворювання небезпечне численними ускладненнями у вигляді защемлення гемороїдальних вузлів, розвитку тромбозів, анемії і т. п. Лікарі вважають, що 80% людей рано чи пізно стикаються з проявами варикозного розширення гемороїдальних вен. Пацієнти, що страждають на геморой, мають відчуття стороннього тіла, неповної дефекації, свербіння, печіння, больові відчуття в ділянці заднього проходу; спостерігаються кровотечі різної інтенсивності, випадіння вузлів. "Завдяки" міфам чи стереотипам минулого люди або не надають значення проблемі, або продовжують наполегливо терпіти і соромитися, не звертаються до лікаря, займаються самолікуванням. Але при цьому час минає, а хвороба прогресує. Хоча її можна вилікувати безопераційним методом і позбутися назавжди. І чим раніше пацієнт звернеться до лікаря-проктолога, тим легше її вирішити, не чекаючи появи ускладнень. А занедбаність хвороби може призвести до необхідності хірургічного лікування, що вимагає тривалого відновного періоду. В нашому Медичному центрі ви зможете прийти на прийом та отримати кваліфіковану консультацію щодо лікування вашої хвороби. Одним з найкращих методів у боротьбі з гемороєм, що застосовується в МЦ "Оксфорд Медікал Рівне", є метод лігування латексними кільцями. При використанні такого методу повне одужання відбувається у 85% випадків. Це малоінвазивний метод, який проводять наші проктологи у разі виявлення хвороби на I-III стадіях розвитку та повному формуванні шийки вузла.

Суть методу

У клініці проктолог одягає на запалений вузол латексне кільце і перекриває кровопостачання ураженого вузла. У результаті таких маніпуляцій ушкоджений вузол відмирає і відторгається організмом. Через кілька днів після операції на місці вузла утворюється сполучна тканина.

Переваги методу

Лікування лігуванням латексними кільцями геморою проводиться за 10-20 хвилин, наші лікарі не використовують місцеву анестезію, а пацієнт не потребує госпіталізації. Лікування таким методом у МЦ "Оксфорд Медікал Рівне" може проводитися відразу в день огляду проктолога. Через дві доби повністю зникають усі неприємні відчуття і відбувається повне одужання. Звернувшись за допомогою в наш центр, будь-який пацієнт гарантовано зможе пройти діагностику та курс лікування проктологічних захворювань із застосуванням сучасних, професійних і науково обґрунтованих підходів. Як результат — максимально швидке позбавлення від неприємних симптомів і одужання. Записатися на прийом до лікаря-проктолога в Медичний центр "Оксфорд Медікал Рівне" можна в будь-якій зручній для вас формі: через сайт, за телефонами, особисто в клініці. Обирайте, що вам найбільше підходить.
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також