Тиждень у комі

5616 0

Ми у соцмережах:

Тиждень у комі

Мама 19-річної студентки Ольги Горецької, яку тиждень тому збив автомобіль на пішохідному переході в Рівному, практично живе у реанімації міської лікарні. Часто поруч із матір’ю тут можна побачити бізнесмена Ігоря Музику, який взяв на себе відповідальність за скоєну дорожньо-транспортну пригоду. А от правоохоронці ще й досі не дійшли остаточного висновку — хто того злощасного вечора був за кермом позашляховика «Ауді Q7».

— Дівчинка досі перебуває у тяжкому стані, — повідомив завідувач реанімаційного відділення Рівненської міської лікарні Валентин Королюк. — Вона досі не опритомніла. Ми підключили їй штучну вентиляцію легенів та надаємо медичну допомогу в повному обсязі. Витрати на її лікування, наскільки мені відомо, взяв на себе винуватець ДТП. Ніна Горецька підтвердила, що Ігор Музика допомагає у лікуванні її доньки: — Я прийняла допомогу Ігоря Анатолійовича і прошу людей мене за це не засуджувати. Адже зараз найголовнішим є те, щоб наша Оля вижила та одужала. Усі витрати на лікування моєї дочки пан Музика взяв на себе, і за це ми йому дуже вдячні. — Я винний, я це знаю! , — говорить Ігор Музика. — Але від такої ДТП ніхто не застрахований. Для мене зараз головне — це життя дитини. Я зроблю все, щоб поставити дівчину на ноги. А коли Ольгу вилікуємо, я зможу прокоментувати з моїми адвокатами те ДТП. Готовий оплатити лікування Ольги навіть за кордоном, якщо таке буде потрібно. У той же час правоохоронці й надалі утримуються від коментарів. Триває слідство. З відділу громадських зв’язків УМВС у Рівненській області лишень повідомили, що міліціонери ще й досі не дійшли остаточного висновку — хто був за кермом автомобіля. Адже власника позашляховика пана Музику ще навіть не допитували, оскільки він офіційно перебуває на лікарняному. Деякі свідки ДТП на вул. Соборній стверджували, що бачили, як з-за керма автомобіля виходив депутат Рівненської міської ради Мирослав Берташ. Сам пан Мирослав називає такі свідчення вигадками. А його батько — колишній нардеп Василь Берташ — на нещодавній прес-конференції навіть перехрестився: — Ось вам хрест, — заявив Василь Берташ, — що мого сина там не було. Якби він справді був винуватцем ДТП, я особисто наполіг би на тому, щоб він поніс покарання. Мені взагалі не зрозуміло, яким чином туди приплели мого сина. Можливо, це комусь вигідно. Наскільки я знаю, за кермом був знайомий мого сина пан Музика. Коли я з ним спілкувався, він запевняв, що їхав зі швидкістю не більше 30 км за годину. А ще він дивувався, як колеги дівчини могли побачити ДТП, коли в той час по усій вулиці не було світла. Ми разом із народним депутатом Павлом Сулковським підготуємо депутатські запити, щоб правоохоронці довели цю справу до логічного завершення.

Рівняни, які бажають допомогти Ользі, можуть переказувати кошти на спеціальний рахунок у банку: 29 244 825 503 205, МФО 333391 «Приватбанк» (з позначкою на лікування Ольги Горецької). Код ЗКПО 210 997 87.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також