У меблевий завод на Рівненщині інвестують 11 мільйонів євро

1149 0

Ми у соцмережах:

У меблевий завод на Рівненщині інвестують 11 мільйонів євро

На Рівненщині недовзі мають збудувати підприємство із виробництва дизайнерських меблів. Для цього данський виробник планує залучити 11 млн євро інвестицій.

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, інвестори довго розглядали можливість будівництва меблевого підприємства у різних областях України. Однак, у результаті обрали саме Рівненщину. Великий виробничий об’єкт площею 40 тис кв збудують й на території Шпанівської ТГ.

Там буде виробництво замкненого циклу з виготовленням продукції з доданою вартістю. Данська компанія спеціалізується на виробництві диванів, м’яких крісел та інших меблів з оригінальним дизайном. Продукція експортується в понад 11 країн Європи.

«Протягом останніх 2-ох років на теренах Рівненщини вже успішно працює та розвивається наш швейний цех. Після спорудження меблевого заводу він теж буде долучений до роботи. Тому ми вкотре переконуємось, що співпраця з Рівненщиною у нас налагоджена на високому рівні. Щиро вдячний керівнику області Віталію Ковалю за постійну підтримку та допомогу, а також конструктивний діалог», - зазначив директор ТОВ «Об’єднана мода України» Стін Лаурсен.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також