«Верес» через травму втратив на шість місяців футболіста

704 0

Ми у соцмережах:

Дмитро Кльоц

Півзахисник рівненського "Вереса" Дмитро Кльоц не зіграв у матчі десятого туру Прем'єр-ліги проти "Олександрії" через травму

Клубний лікар Юрій Сіренко прокоментував ситуацію із травмою півзахисника Дмитра Кльоца. Саме через ушкодження двадцятип'ятирічний футболіст не зміг допомогти червого-чорним у матчі проти Олександрії (0:0) в рамках десятогого туру Vbet-ліги.

- На одному з останніх тренувань Дмитро отримав ушкодження і не зміг продовжити заняття. Після проведення обстеження, а саме ультразвукової діагностики та магнітно-резонансної томографії, встановили діагноз - пошкодження передньої хрестоподібної зв’язки.
Тактика лікування полягає у проведенні операції з подальшим тривалим відновленням. Розраховувати на повернення Дмитра ми зможемо приблизно за шість місяців після проведення оперативного втручання, - відзначив Юрій Сіренко.

Нагадаємо, що у поточному сезоні Кльоц взяв участь у восьми поєдинках УПЛ, забивши при цьому один м’яч. Також на рахунку Дмитра одна гра у розіграші Кубку України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також