"Ви дбаєте про котів, а людей вам не шкода?"

1544 0

Ми у соцмережах:

Благодійник Сано Гукасян благає мешканців будинку на вулиці Кавказькій, в підвалі якого облаштували притулок для бездомних, не викидати їх на вулицю. Люди ж налаштовані проти сусідства, яке завдає їм незручностей, і вимагають від міської влади розірвати договір оренди. Міський голова тим часом просить мешканців потерпіти до весни, інакше зими бездомні не переживуть, замерзнуть на цьому подвір'ї. Закликаючи до милосердя, п.Хомко застерігає, — "фото мертвих бомжів повішу на під'їзд".

притулок

Мешканці притулку
Благодійник Сано Гукасян благає мешканців будинку на вулиці Кавказькій, в підвалі якого облаштували притулок для бездомних, не викидати їх на вулицю. Люди ж налаштовані проти сусідства, яке завдає їм незручностей, і вимагають від міської влади розірвати договір оренди. Міський голова тим часом просить мешканців потерпіти до весни, інакше зими бездомні не переживуть, замерзнуть на цьому подвір'ї. Закликаючи до милосердя, п.Хомко застерігає, — "фото мертвих бомжів повішу на під'їзд". Благодійник Сано Гукасян:
— У притулку постійно живе 13 чоловіків та 4 жінки. Ще кілька десятків нещасних щодня приходять погрітися, помитися та поїсти. Ви дбаєте про собак та котів, а людей вам не шкода?
Володимир Хомко, міський голова Рівного:
— Я уже знайшов для притулку інше приміщення, воно поза межами багатоквартирної забудови. Це окрема територія, окремий двір. Але там ще потрібно робити капітальний ремонт. Взимку туди не переселиш. І виганяти людей взимку на вулицю не по-християнськи. Бомжі з центру міста ніколи не підуть, бо звикли. Просто помиратимуть на вулицях... Сподіваюсь, що мешканці будинку дозволять безхатченкам пробути у підвалі до весни. У гіршому випадку, я вже домовився з обласною радою, що вони дадуть 20 вільних ліжок у своєму комунальному притулку на Дубенській. Але переносити туди благодійний фонд "Відвага" — це не вихід. Адже вони обов'язково хочуть мати приміщення для молитов.
Олена Власова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також