Від піжами до ковзанів: у чому зустрічати Новий рік

1921 0

Ми у соцмережах:

Від піжами до ковзанів: у чому зустрічати Новий рік

Звичне жіноче запитання «Що одягнути?» починає турбувати жінок ще задовго до початку новорічних ялинкових продажів. Останній день календаря стрімко наближається, тому час ретельно продумати і підготувати вбрання для зустрічі найголовнішої ночі року. Спробуємо розібратися, у що саме пропонують світові дизайнери та стилісти одягнутися для зустрічі року металевого білого кролика (або ж кота, як кому зручніше) і що можуть запропонувати нам українські дизайнери. Також варто уважно поставитись до вибору вбрання з урахуванням місця проведення свята та стилю вечірки.

Корпоративна вечірка Традиційно святкування Нового року починається ще наприкінці грудня з корпоративних вечірок. Корпоратив — саме те свято, коли можна продемонструвати себе перед колегами в усій красі. Вибором сукні для цього вечора займаються особливо прискіпливо. Тим паче, якщо корпоратив не обмежується посиденьками у конференц-залі фірми. Корпоративна ялинка — це, скоріше, проводи минулого року, підбиття підсумків, ніж власне репетиція зустрічі Нового року. Тому й не такими суворими є вимоги дотримання кольорової гами символу року, як це зараз прийнято. Перевага надається атласу і тканинам з переливами та блиском. Краще зупинити вибір на довгій вечірній сукні чи за коліно, не надто облягаючій, або взагалі прямого фасону, з прикритими плечима — не варто забувати про те, що ви святкуєте з робочим колективом. Зверніть увагу на сліпучо-білі сукні. Білий колір пасує майже всім. Таке вбрання підходить не лише для весілля, тому сміливо можна одягати нарядний білий одяг не лише один раз в житті. Найкраще його прикрасити камінням у блакитних чи молочно-сірих відтінках, щоб трохи розрідити сліпучу білизну. Популярністю серед дизайнерів для вечірнього вбрання користується яскраво-червоний колір. Але з ним варто бути обережним — неправильний фасон може все зіпсувати. Не купуйте сукню, яка не підходить вам за стилем чи кольором, лише тому, що так радять стилісти. В будь-якому разі, найкраще ви виглядатимете у тому кольорі, який пасує лише вам, чим вигідно вирізнятиметесь серед інших. Оптимальним новорічним варіантом може стати сукня або костюмчик білого, світло-сірого, сніжно-небесного, бузкового кольору або ж металево-срібне чи навіть золоте вбрання. Завжди актуальний чорний колір цього року залишився за бортом. Підберіть відповідні прикраси до вбрання. Варто мати декілька унікальних аксесуарів: велику брошку з камінням, кольє з підвіскою, масивні сережки або гарний товстий браслет.

У кращих традиціях блакитних вогників Серед більшості українців входить у звичку святкувати зустріч Нового року у різноманітних закладах: ресторанах, клубах, великими компаніями у приватних будинках. І в будь-якому разі жінки в цю ніч прагнуть виглядати якнайкраще. Вже так повелося вбиратись згідно з традиціями символу нового року, цього разу — металевого кота-кролика. Тобто на вас неодмінно має бути щось металеве й блискуче, або хоча б з відливом. Кольорові фаворити — це срібло, золото, біла і жовта барви. Можливі й відтіночні варіанти: світло-сірий, небесно-блакитний, пурпуровий, бузковий, а золото і срібло можна поєднувати в одному наряді. Для такого випадку підійдуть необтяжливі коктейльні сукні, а пафосні наряди з парчі чи оксамиту та діаманти краще не одягати. Адже наступний рік потрібно зустрічати з легкістю. Для цієї новорічної ночі як ніщо краще підійдуть наряди з асиметричними вирізами, на одне плече, з дивними декольте і нерівною лінією низу. Модно виглядатимуть вбрання з драпіровками і рюшами. Якщо ж планується вечірка з гарячими латиноамериканськими танцями, не радимо відмовлятись від короткої сукенки з довгої бахроми. Можна одразу припустити, що непогано було б святкувати Новий рік в костюмі, оздобленому хутром. Дизайнери радять не нехтувати популярними останнім часом оздобами з леліток, великого каміння, луски і пір’я. Новорічні костюми мають бути яскравими і показними. Тож з блискучим оздобленням буде важко переборщити. Серед аксесуарів оберіть великі масивні або видовжені сережки, товсті кольє, широкі браслети-манжети, ланцюжки і брошки, стилізовані під вінтаж. Якщо ви плануєте зустрічати Новий рік у великій компанії або ж у ресторані, не виключено, що ви можете загубитись на тлі блискучих нарядів. Тому радимо підібрати влучні оздоби у вигляді шийної хустки, незвичної шийної прикраси, скляного намиста або ж сумочки яскравого кольору. Зробіть зачіску з начосом у стилі кінця 50-60-х років. Красиво було б вплести в неї тонкий глянцевий обідок з невеликою прикрасою. Не вагайтесь перед яскравим макіяжем. Масивні стрілки у стиляжному дусі або ж голлівудські «димчасті очі» (smoky eyes) тільки вітаються. Можна використати накладні вії і різнокольорову туш. Серед взуття обирайте босоніжки з інкрустованим камінням на високих підборах, срібні або золоті туфлі.

Гуртом на ковзанку Якщо раптом вирішите відійти від застільної традиції зустрічати Новий рік під привітання Президента і бій курантів з телевізора, то немає кращої нагоди влаштувати дружній вихід на головний майдан міста. Або ж навпаки, втекти від метушні далеко в сніжні гори чи на замерзле озеро. У такому разі правила дрес-коду офіційних вечірок вам не підходять. Слід вдягнутись тепліше: в товстий пухнастий мохеровий светрик або плетену довгу сукню, широкі зручні штани і дуту курточку, яка згодом витримає запеклу новорічну баталію сніжками. Доповніть образ комплектом в’язаних аксесуарів: шапкою з балабоном, довжелезним шарфом і рукавицями. Не забудьте тримати ноги в теплі. Тож взувайте черевики для вулиці — високі чоботи, м’які бурки або валянки, ботфорти. Можна вбратися у хутряне пальто або перевдягнутися у Діда Мороза, снігову людину чи північного оленя.

Новорічний бал-маскарад Якщо планується костюмоване маскарадне новорічне дійство, варто продумати костюмчики сніжинки і сніговичка. Зрозуміло, ви нікого не здивуєте в новорічну ніч нарядом кролика/зайчика або котика. Але в будь-якому разі обирайте світлий образ, що є прерогативою стилю прийдешнього року. Для дівчат це може бути костюм метелика, квітки, принцеси, феї, доброї героїні з дитячої казки. Для чоловіків: білого ведмедика, снігової людини, принца, лицаря, героя-рятівника. А от від темних образів негативних героїв варто відмовитись. Тим паче, що такий новорічний костюм може навіть приносити невдачу на весь наступний рік.

Вдвох або наодинці Який наряд обрати для зустрічі Нового року, якщо ви збираєтесь святкувати вдома? Ви зможете влаштувати піжамну вечірку. Підберіть для святкового вечора світлий комплект білизни (найкраще білого кольору), доповніть його домашніми капцями з кролячим пушком або ж пухнастими шкарпетками з кролячої шерсті. А свого партнера можна вдягнути в смугасту шовкову піжаму. Не відмовляйтесь від нагоди зробити святкову новорічну зачіску. Образ доповнять красиві блискучі прикраси, як то масивні металеві сережки чи інкрустований обідок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також