Є певні продукти, від яких не варто відмовлятися в холодну пору року. Один з них — печінка. Її краще споживати вареною або печеною. Порція печінки містить добову норму поживних речовин, які так необхідні організму, щоб вберегтися від вірусів. Цей продукт містить вітаміни Е, С, К. Найбільш корисною є печінка тріски. У ній — вітамін А, який зберігає зір, та вітамін В, який підтримує міцність кісток.
Є певні продукти, від яких не варто відмовлятися в холодну пору року. Один з них — печінка. Її краще споживати вареною або печеною. Порція печінки містить добову норму поживних речовин, які так необхідні організму, щоб вберегтися від вірусів. Цей продукт містить вітаміни Е, С, К. Найбільш корисною є печінка тріски. У ній — вітамін А, який зберігає зір, та вітамін В, який підтримує міцність кісток. Взимку намагайтеся щодня їсти по п’ять різних овочів та фруктів, у стравах чи окремо. Але найкраще — у сирому чи запеченому вигляді. Можна споживати більше заморожених — у них набагато більше поживних речовин, ніж у тих, які зберігають свіжими. Лікарі-дієтологи радять змішувати і вживати по кілька штук кураги, родзинок, чорносливу, волоських горіхів та кілька чайних ложок меду. Організм отримає повний добовий набір корисних речовин. Регулярне їхнє вживання покращить травлення, зміцнить імунітет. Також частіше готуйте морси і узвари із сушених та заморожених фруктів.