Відмовився вимикати російське кіно: чи звільнять водія автобуса, який висадив волонтерок посеред траси

3189 0

Ми у соцмережах:

Відмовився вимикати російське кіно: чи звільнять водія автобуса, який висадив волонтерок посеред траси

Як писала «РВ», цієї ночі в автобусі «Луцьк-Київ» стався конфлікт між волонтеркою Яриною Чорногуз, яка поверталась з похорон свого хлопця Миколи Сорочука, убитого в ООС та водієм автобуса. Він відмовив дівчині вимикати російський серіал.

Ярина разом зі своєю подругою також запитала думку інших пасажирів. Одна із жінок сказала, що їй "байдуже, на якій мові і що на війну вона дівчат не посилала". Решта, – за словами Ярини, промовчала.

Водій автобуса погодився висадити дівчат серед дороги. Зрештою дівчата дісталися автостопом до Рівного, а потім іншим автобусом – до Києва.

На автостанції у Києві на водіїв уже чекали активісти. Утім, за словами Ярини, він вирішив поїхати в об’їзд автостанції.

На інцидент відреагували в компанії-перевізнику. За словами директорки компанії Winew Оксани Гриб, рішення стосовно звільнення водіїв буде прийматися на окремій нараді. Але швидше за все, за її словами, водіїв таки звільнять.

- Не можемо виправдовувати водіїв. Їхній вчинок – неприпустимий. У нас має бути нарада. Готується наказ про звільнення. Ми наразі збираємо інформацію, – каже Оксана Гриб. – Таких прецедентів до сьогоднішнього дня не було.

Також, за її словами, компанія Busfor уже компенсувала дівчатам вартість квитків.

Читайте також: Через російське кіно дівчину загиблого бійця висадили посеред траси на Рівненщині

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також