Вимагають кинути партквитки у вогонь

3715 0

Ми у соцмережах:

Вимагають кинути партквитки у вогонь

Сьогодні під стіни Рівненської обласної державної адміністрації прийшло більше ніж півтори тисячі людей. Підходили групами студенти, тож уся площа перед стінами ОДА була заповнена. Активісти вимагали, аби працівники адміністрації приєдналися до всеукраїнського страйку, а чиновники, які є членами Партії регіонів, щоб спалили свої партквитки.

Сьогодні під стіни Рівненської обласної державної адміністрації прийшло більше ніж півтори тисячі людей. Підходили групами студенти, тож уся площа перед стінами ОДА була заповнена. Активісти вимагали, аби працівники адміністрації приєдналися до всеукраїнського страйку, а чиновники, які є членами Партії регіонів, щоб спалили свої партквитки. Мітингувальники вигукували “Ганьба!”, “Банду геть!” та “Берташ, виходь”. Голова ОДА Василь Берташ вийшов до людей, проте виступити йому не дали, вибратися з натовпу йому допомагали правоохоронці. Мітингувальники жбурляли яйцями по облдержадміністрації, Василь Берташ встиг вчасно увійти в будівлю.

 
Вчора мітингувальники на Народному Віче, що відбувалося на майдані Незалежності, вирішили вимагати у рівненських регіоналів публічного спалення партквитків. Однак ніхто цього робити не став, принаймні поки що. Після півторагодинного мітингу біля РОДА колона пішла на майдан Незалежності. Активісти закликали рівнян не підтримувати чинну владу й не виходити на роботу та на навчання. Учора в Києві на Народному Віче пролунав заклик до всеукраїнського страйку.
 
 
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також