Яблука, гарбуз і часник — найкорисніші продукти

1421 0

Ми у соцмережах:

Яблука, гарбуз і часник — найкорисніші продукти

Холодне повітря восени висушує шкіру, на ній можуть з`явитися мікротріщинки і почервоніння. В цьому випадку допоможе гарбуз: він збереже шкіру зволоженою, пружною та захищатиме від інфекцій. Гарбуз легко засвоюється організмом, покращує травлення. Гарбуз корисний у вареному, запеченому вигляді.

Холодне повітря восени висушує шкіру, на ній можуть з`явитися мікротріщинки і почервоніння. В цьому випадку допоможе гарбуз: він збереже шкіру зволоженою, пружною та захищатиме від інфекцій. Гарбуз легко засвоюється організмом, покращує травлення. Гарбуз корисний у вареному, запеченому вигляді. Також корисно пити гарбузовий сік. Гарбузове насіння — джерело цинку і омега-3 кислот. Гарбуз рекомендують включати у їжу хворим на гепатит, холецистит. Яблука — це справжня комора вітамінів і поживних для організму речовин, особливо восени. Яблучний сік зміцнює серцево-судинну систему під час осінніх перепадів тиску і температури повітря. Великий вміст заліза у яблуках незамінний при недокрів`ї. Яблука поліпшують стан мікрофлори кишечнику. Регулярно споживаючи ці фрукти, можна запобігти появі ранніх зморщок і зміцнити структуру волосся. Часник діє на організм як природні ліки. Завдяки вмісту алліцину він ефективно знищує віруси, тому просто незамінний при осінній застуді. Часник також знижує рівень так званого поганого холестерину і запобігає онкологічним захворюванням. Коли алліцин потрапляє у кров, то стимулює утворення газу сірководню. Він активізує кровообіг, тому кисень краще дістається до всіх органів і та знижує навантаження на серце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також