Як навчитися рано прокидатися

1071 0

Ми у соцмережах:

Як навчитися рано прокидатися

Не перетворюйте себе на "жайворонка" занадто швидко. Поступовість дасть кращі результати. Перший раз прокидаємося на п`ятнадцять хвилин раніше, ніж зазвичай. Закріплюємо результат кілька днів. Потім знову скорочуємо час ранкового сну, поки не досягнемо запланованого часу ранкового пробудження.

  • Не перетворюйте себе на "жайворонка" занадто швидко. Поступовість дасть кращі результати. Перший раз прокидаємося на п`ятнадцять хвилин раніше, ніж зазвичай. Закріплюємо результат кілька днів. Потім знову скорочуємо час ранкового сну, поки не досягнемо запланованого часу ранкового пробудження.
  • Поступово виробляємо звичку раніше лягати спати ввечері. Навіть якщо не хочеться спати, все одно лягаємо і читаємо в ліжку.
  • Ставимо будильник далі від ліжка, так, щоб вимкнути його можна було, тільки вставши на ноги. Перевірено, це працює.
  • Пригнічуємо спокусу прошмигнути назад в ліжко. Мужньо виконуємо всі ранкові процедури, після чого остаточно прокидаємося.
  • Плануємо собі на ранок дуже важливі справи, щоб була причина і мотивація рано прокидатися.
  • За подолання труднощів у вигляді раннього пробудження призначаємо собі винагороду. Це може бути шоколадка до кави або ще щось хороше. Люди, які прокидаються рано, протягом дня більше встигають. У них гарний настрій, більше часу залишається на вечірній відпочинок і читання книг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також