Як вберегти своє чоловіче здоров'я?

1809 0

Ми у соцмережах:

Як вберегти своє чоловіче здоров'я?

Запальні процеси в передміхуровій залозі — це проблема, що заважає чоловікові жити повноцінним життям та в окремих випадках при запущеній хвороби навіть призводить до безпліддя. Як же не втратити чоловічу дітородну функцію? Консультує лікар-уролог Медичного центру "Оксфорд Медікал Рівне" Сергій Хлуднєв:

Сергій Хлуднєв
Сергій Хлуднєв

Бійся нехороших інфекцій від гарненьких дівчат

Першими серйозний удар по чоловічій статевій сфері завдають, як правило, інфекції, що передаються статевим шляхом. Звичайна історія: починається статеве життя, і молодий чоловік "попадає". Але до лікаря не йде. Тому що не знає, що підчепив щось недобре (не всі інфекції відразу проявляються), або "бувалий" приятель вже порадив "перевірений засіб". Підсумок у всіх випадках один: до лікаря наш герой все одно потрапляє, але коли вже зовсім притисне, і з "букетом" недолікованих інфекцій. Винуватцями інфекцій, що передаються статевим шляхом, можуть бути не тільки бактерії, а й віруси. Причому віруси набагато підступніші від бактерій. Мало того, що вони використовують сперматозоїди як "транспорт", щоб "перебігати" з одного організму в інший, вони пробираються всередину чоловічих статевих клітин і ушкоджують їх. Доведено, що цитомегаловірус, вірус гепатиту С, ВІЛ, папіломавірус, вірус простого герпесу в спермі можуть стати причиною чоловічого безпліддя, патології вагітності і порушень у розвитку плоду.

Лікуй простатит

Ворог номер два — простатит. Крім тих же інфекцій, його можуть спровокувати різке переохолодження, сидячий спосіб життя, запори і навіть нерегулярний секс. Крім класичних страждань, коли похід до туалету перетворюється на подвиг, простатит у запущеній формі цілком здатний "нагородити" свою жертву ще і безпліддям. І трапляється це приблизно з 40% хворих. Річ у тім, що під час хвороби простата не здатна як слід виконувати свою головну функцію — забезпечувати рухливість сперматозоїдів, вони не можуть дістатися до яйцеклітини, щоб запліднити її, отже, і завагітніти від чоловіка стає неможливо. Отож якщо у вас з'яви­лися неприємні відчуття, важкість у ділянці промежини, утруднене або прискорене, хворобливе сечовипускання, передчасне сім'явиверження, біль наприкінці викиду сперми, не втішайте себе тим, що ви всього-на-всього переохолодилися. Деякі чоловіки наївно вважають, що розпираюче відчуття в промежині пов'язане із зміною сексуальної чуттєвості. Помітили у себе хоча б один з перерахованих симптомів? Біжіть до уролога негайно! З часом запалення, якщо воно є, буде тільки наростати. І біль теж. Якщо у чоловіка на обстеженні виявлено простатит або його симптоми, необхідна допомога кваліфікованого уролога. Нині будь-яка форма запалення передміхурової залози успішно лікується за допомогою медикаментів, фізіотерапії і масажу простати. У Медичному центрі "Оксфорд Медікал Рівне" ви можете записатися на прийом до лікаря-уролога анонімно та в зручний для вас час. Після встановлення точного діагнозу лікар призначить лікування, яке буде не тільки ефективним, але й безпечним для пацієнта. Запис на прийом до лікаря-уролога:
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також