Як вберегтися від застуди взимку

1242 0

Ми у соцмережах:

Як вберегтися від застуди взимку

У зимовий період наш організм як ніколи схильний до різних застуд. Кажуть, що на зиму природа засинає. Те ж можна сказати і про наш організм — йому в зимовий період потрібен відпочинок, вітаміни і турбота, для того щоб набратися сил до приходу весни. Для того, щоб взимку менше хворіти, треба зміцнювати імунітет і загартовуватися. А ще потрібно виконувати ось такі нескладні рекомендації...

застуда У зимовий період наш організм як ніколи схильний до різних застуд. Кажуть, що на зиму природа засинає. Те ж можна сказати і про наш організм — йому в зимовий період потрібен відпочинок, вітаміни і турбота, для того щоб набратися сил до приходу весни. Для того, щоб взимку менше хворіти, треба зміцнювати імунітет і загартовуватися. А ще потрібно виконувати ось такі нескладні рекомендації:

1. Для того, щоб взимку організм добре функціонував, спати треба більше, ніж влітку. Зимовий сон повинен бути тривалішим від літнього на 1-2 години. 2. Виходячи на вулицю, добре одягайтеся. Головне, щоб взимку в теплі були ноги, поперек і шия. 3. Стежте за своїм харчуванням. Харчування взимку відрізняється від харчування влітку. Неприпустимі жодні перекуси — тільки повноцінна їжа. Також взимку у фруктах міститься недостатня кількість вітамінів, тому не забувайте про сухофрукти. 4. Депресія — поганий супутник здоров'я. Щоб взимку вас не відвідала нудьга, частіше спілкуйтеся з друзями та рідними. Гарний настрій — запорука здоров'я. 5. Незважаючи на те, що взимку холодно, гуляйте на свіжому повітрі. 6. Для того, щоб організм гартувався, вранці можна приймати контрастний душ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також