За дві доби — дві аварії

2087 0

Ми у соцмережах:

За дві доби — дві аварії

На дорогах Рівненщини 21 та 22 липня сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, в які потрапили автобуси з пасажирами. «Неоплан», який віз пасажирів з Німеччини у Кіровоград, перекинувся поблизу села Птича Дубенського району. Автобус «Богдан», який їхав з Володимирця до Рівного, врізався у дерево поблизу села Мирне Костопільського району.

Під час аварії з «Неопланом» із 17 пасажирів 11 отримали поранення, а одна жінка — 60-річна Cвітлана, мешканка Олександрії Рівненського району, яка разом зі своїм онуком їхала у Кіровоград, загинула. У ДАІ кажуть, що водій не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та злетів у кювет. Пасажири також стверджують, що водій надто швидко їхав, а в той час ішов дощ, тому й не впорався з керуванням. І хоч та ділянка дороги нещодавно капітально відремонтована, але місцеві мешканці кажуть, що тут часто трапляються ДТП, бо водії стали швидше їздити.

 
Травмованим пасажирам надали першу допомогу у Дубенській міській лікарні, згодом їх відправили в обласну лікарню. На зустрічну смугу руху виїхав наступного дня і водій автобуса «Богдан», який їхав з Володимирця до Рівного. Звідти він злетів у кювет і врізався у дерево. У мікроавтобусі було тільки двоє пасажирів. Жінку після надання медичної допомоги відпустили, чоловіка — госпіталізували до районної лікарні з переломом ноги, його стан задовільний. Натомість 48-річний водій маршрутки Олексій не вижив. Він вилетів через лобове скло. Чоловіка відвезли до реанімаційного відділення Костопільської лікарні, проте врятувати йому життя медикам не вдалося.
 
За попередніми даними, ДТП могло статися через те, що водію раптово стало зле, про це свідчать очевидці, мовляв, маршрутка з’їжджала в кювет, не змінюючи швидкості. Крім того, за попередніми висновками експертів, гальмівний шлях практично відсутній. За фактом ДТП ведуться слідчі дії.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також