Запорізькою ОДА керуватиме власник рівненських товариств

3882 0

Ми у соцмережах:

Віталій Туринок. Фото - з його сторінки у Facebook

Як ми уже зазначали, сьогодні Кабмін погодив призначення трьох голів облдержадміністрацій, зокрема Рівненської та Запорізької.

Рівненську ОДА, якщо президент підпише розпорядження, очолить Віталій Коваль. А ось Запорізькою керуватиме Віталій Туринок, який, за даними YouControl, торік став засновником п’яти товариств на Рівненщині та Волині.

Зокрема, 45-річному Віталію Туринку, жителю Запоріжжя, належить 67% у ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат», що на вулиці Будівельників у Рівному виробляє бетонні вироби.

Також пан Туринок разом з рівнянином Віталієм Романюком є співзасновником «Першої рівненської інвестиційної компанії», що нині у стані припинення, але працювала у сфері нерухомості, а також трьох волинських товариств, які працюють у сферах нерухомості та виробництва будівельних матеріалів.

Свого часу пан Туринок також входив до наглядової ради та володів 40% акцій «Могилянського заводу будівельних матеріалів», що в Острозькому районі, та керував рівненським сільгосппідприємством «Постулат».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також