Басейн у Костополі потрібен для реабілітації воїнів

528 0

Ми у соцмережах:

Басейн у Костополі потрібен для реабілітації воїнів

Незавершене перед повномасштабним вторгненням будівництво басейну в Костополі цьогоріч не планують завершувати, лише законсервувати. Мовляв, не на часі зараз будівництво. Проте цей об'єкт насправді треба завершити та ввести в експлуатацію. Від початку басейн був запланований не лише для занять спортом, а й для реабілітації, тепер ця його функція особливо важлива.

- На мою думку, замість інших неефективних проектів краще витратити кошти на наш басейн, - каже громадський активіст, член ГО "Батьки Янголів" Михайло Степчук. - Розвиток медицини і реабілітація - ось що зараз на часі, крім потреб військових, звичайно. Басейн вкрай потрібен для поранених хлопців, для декого це шанс стати на ноги у прямому розумінні. Тож я вважаю за доцільне знайти кошти і завершити будівництво. Для діток з порушеннями опорно-рухового апарату теж вкрай потрібно.

Басейн, у будівництво якого у нашому місті багато хто не вірив, одразу був запроектований як спортивно-реабілітаційний заклад для дорослих і дітей. Кошти залучили за державною програмою, з місцевого бюджету виділили співфінансування. За планом, басейн мали здати в експлуатацію до кінця 2021 року. Однак у процесі виникла необхідність скоригувати проектно-кошторисну документацію, з будівельними роботами у встановлений термін не вклалися.

У лютому 2022 почалася війна, будівництво на високій стадії готовності зупинилося. Приміщення взимку деякий час обігрівали, потім припинили. Третій рік недобуд простоює, що погано впливає на його стан. І чим довше будівництво стоятиме, тим більше коштів на завершення потребуватиме. Невдовзі у Костопільській лікарні відкриється реабілітаційне відділення, тож басейн міг стати частиною програми відновлення, повідомляє Костопільщина 21 століття. 

Читайте також: У Костополі нарешті збудують басейн

У Костополі зводять спорткомплекс з двома басейнами

Спорткомплекс з басейном в Костополі готовий на 62%

Коваль незадоволений темпами будівництва басейну у Костополі

Як «завис» басейн у Костополі

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також