Частіше обнімайтеся

825 0

Ми у соцмережах:

Частіше обнімайтеся

Мороз діє на людський організм так само, як і стрес. Якщо стрес трапляється взимку, ймовірність замерзнути зростає. Тому важливо навчитися розслаблятися. Найпростіше це робити з допомогою глибоких вдихів-видихів.

Не виходьте взимку на вулицю голодними. Їжа — це енергія, більша її частина йде на обігрів тіла. До речі, холодної пори доречними будуть горіхи, м’ясо, овочі, сир, банани, курага і спеції (кориця, імбир, тмин, часник).

Трав’яний чай з імбирем не тільки зігріє, а й поліпшить настрій, посприяє розслабленню. Справжнім зимовим напоєм є гарячий шоколад. Ще один рецепт: до яблучного соку додайте кориці й підігрійте його.

Взимку частіше робіть масаж рук і ніг, адже саме вони замерзають першими. До будь-якого крему для ніг додайте кілька крапель ефірної олії (імбир або шавлія).

І ще одне: частіше притуляйтеся до коханої (коханого). Вчені довели, що навіть коли ми просто дивимося на фото рідної людини, то відчуваємо приплив тепла. Тож частіше обнімайтеся, грійте одне одного і холод буде нестрашний.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також