Чоловіча сила чи слабкість?

2256 0

Ми у соцмережах:

Чоловіча сила чи слабкість?

У наш час все частіше виникають чоловічі скарги на проблеми в сексуальному житті — погана ерекція, болі, низьке лібідо…Причини можна шукати в різних факторах, та краще поговорити про хвороби, що впливають на еректильну функцію.

Хлуднєв Сергiй Олександрович,лiкар-уролог
Сергій Хлуднєв, лікар-уролог
Розповідає лікар-уролог Медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» Сергій Хлуднєв: — Однією з хвороб, що знайома багатьом чоловікам, є простатит. Простата, будучи органом статевої системи, безпосередньо не пов'язана з потенцією, тому начебто її захворювання не повинні викликати еректильну дисфункцію. Однак простата розташована близько до статевого органу чоловіка, у них загальна система кровопостачання та іннервації. При простатиті відбувається набряк органу і формуються застої, в результаті чого постачання кров'ю в простаті і в просторі біля неї може порушитися. Результатом буде порушення постачання кров'ю органів малого таза і статевого члена, що і призводить до проблем з ерекцією. Також біль у передміхуровій залозі є не лише наслідком простатиту, це можуть бути і прояви інфекції. Сама по собі інфекція не може викликати сильні болі й інші характерні симптоми, але істотно впливає на процес формування сперми. Іноді еректильна дисфункція може виникнути в результаті ускладнення при простатиті, а її причиною є психологічні та фізіологічні чинники. Постійні виснажливі болі і низка інших симптомів підвищують тривожність і викликають депресію, а ці психічні порушення впливають на статевий потяг. Захворювання придатків яєчок і передміхурової залози можуть викликати дискомфорт і болі при ерекції та статевому акті, й з часом це призводить до того, що розвивається еректильна дисфункція.

Симптоми та лікування простатиту

Самостійно встановити захворювання на простатит досить просто — це наявність м'якого тупого болю або неприємних відчуттів у промежині, несильно виражених больових відчуттів при ерекції та еякуляції. На ці симптоми простатиту можна і не звернути уваги. Простатит часто буває дуже болючим, однак є випадки, коли больових відчуттів практично немає. Для лікування простатиту, що є причиною чоловічого безпліддя або імпотенції, застосовують комплексний підхід, що полягає в усуненні застійних явищ та інфекції в сечостатевій системі, лікуванні деферентиту, везикуліту, епідидиміту, уретриту. При наявності набряку або збільшення простати, при інфекціях придатків яєчок і запалень сім'явивідних шляхів лікування проводиться антибіотиками та іншими лікарськими засобами.

Лікування еректильної дисфункції (імпотенції)

Імпотенція, причиною якої є простатит, лікується. Лікування еректильної дисфункції у цьому випадку полягає в усуненні інфекції та ліквідації закупорок у передміхуровій залозі. По завершенні лікування простатиту болі у передміхуровій залозі зникають, а разом з ними поступово йдуть і психологічні проблеми. При інфекційних ураженнях сечостатевої системи, що викликають простатит і еректильну дисфункцію, лікар спочатку аналізує спермограму пацієнта і оцінює ступінь непрохідності органів статевої системи — для цього потрібно здати спермограму по Крюгеру. Якщо необхідно, лікар-уролог призначає УЗД статевого члена і мошонки, а також черевної порожнини. І тільки на основі всіх цих результатів призначає лікування. Без точної діагностики визначення хвороби, інфекції чи іншої причини ваших проблем неможливо. Зробити це швидко та навіть анонімно за вашого бажання можна в Медичному центрі «Оксфорд Медікал Рівне». Діагностика здійснюється найсучаснішими методами, а способи лікування не викликають дискомфорту. Крім цього, ми прагнемо застосовувати малоінвазивне лікування, завдяки чому захворювання вдається побороти швидко та безболісно. Запис на прийом до лікаря-уролога в Медичний центр «Оксфорд Медікал Рівне»:
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також