Чому варто обрати вікна із ПВХ профілю?

1716 0

Ми у соцмережах:

Чому варто обрати вікна із ПВХ профілю?

Металопластикові вікна зараз можна побачити усюди. Складається враження, що це якась мода. То чого ж металопластикові вікна кращі за інші?

Менеджер фірмового салону вікон ТМ "ВІКНОВА" (ТОВ "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР") Мар'яна Різанович: — Насправді металопластикові вікна залишаються найбільш популярними серед населення. Чому мільйони людей обирають саме їх? Мабуть тому, що відчули на собі переваги вікон із ПВХ-профілів. Поясню, чому все ж варто обрати металопластикові вікна. Металопластикові вікна, виготовлені з ПВХ-профілю мають чудові теплоізоляційні властивості. Це особливо актуально, якщо зважати на постійно зростаючі витрати на теплову енергію та вартість енергоносіїв. Практика свідчить, що вікна з ПВХ-профілів дозволять суттєво зекономити. Адже після їхнього встановлення температура у багатоквартирному будинку з централізованим опаленням підвищується на декілька градусів. Та й влітку металопластикові вікна дозволять витрачати менше на охолодження повітря і провітрювання приміщень. Такі вікна також можна назвати однією зі складових системи безпеки вашого дому. Оптимальна геометрія профілю має відмінну зону безпеки, а це у комплексі з іншими засобами значно знизить можливість проникнення у приміщення грабіжників. Багатокамерна структура ПВХ-профілю забезпечує чудову звукоізоляцію вашого житла та перешкоджає проникненню шуму в оселю. Тож маєте спати спокійно, адже сну не завадять ані дитячий галас за вікном, ані проїжджаючий повз автомобіль. Зверніть увагу: ПВХ-профіль не потрібно фарбувати, і він не буде руйнуватися під дією зовнішніх чинників. Його колір завжди буде залишатися таким, яким ви його вибрали у день покупки: ні вітер, ні сніг, ні дощ його не змінять. Гладка поверхня профілю не потребує спеціального догляду, що зекономить ваш час. Часто буває, що повністю безпечні у звичайних умовах матеріали стають особливою загрозою людині в яких-небудь екстремальних ситуаціях. Наприклад — при пожежі. У цьому випадку сучасні склопакети мають значно кращі властивості, ніж вікна в дерев'яних рамах. Профіль ПВХ не загоряється й навіть слугує певною перешкодою розповсюдженню вогню.

Рівненcький обласний перинатальний центр. Вікна ТМ "ВІКНОВА"
До того ж якісний ПВХ-профіль екологічний і зовсім не шкідливий. А санітарно-гігієнічні висновки дозволяють використовувати такі вікна не лише у жилих приміщеннях, а й у школах, лікарнях та поліклініках. Тож використання цих вікон не завдасть вам клопоту, а лише створить затишок у оселі.
Придбати металопластикові вікна ТМ "ВІКНОВА" у м.Рівне, а також більше дізнатися про їхні властивості, ви зможете у фірмовому салоні вікон на Театральній площі.

Тел. (0362) 63-30-46

www.viknova.com.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також