Ділові новини

1817 0

Ми у соцмережах:

Ділові новини

Дозволила поставляти свою продукцію з 18 лютого в Росію підприємству «Сарним’ясопром» Федеральна служба з ветеринарного й фітосанітарного нагляду Росії. Такий дозвіл одержали також «Гадячсир» та Новоград-Волинський сиркомбінат...

Сарненське м’ясо постачатимуть у Росію Дозволила поставляти свою продукцію з 18 лютого в Росію підприємству «Сарним’ясопром» Федеральна служба з ветеринарного й фітосанітарного нагляду Росії. Такий дозвіл одержали також «Гадячсир» та Новоград-Волинський сиркомбінат.

Партнерство заради здоров’я БК «Пульсар 93» підписав договір про співпрацю з місцевою ТМ «Олександрійська». Відтепер гравці та тренери клубу мають можливість щодня вживати корисну воду «Олександрійська».

«ЛІТА» відмовляється працювати цілодобово Торговельна мережа «Літа» обмежує режим роботи трьох своїх супермаркетів, розташованих у Рівному на вулицях Степовій, Теліги, Соборній. Раніше всі три магазини працювали цілодобово, тепер, за погодженням з міськвиконкомом, встановлено такий графік: у весняно-літній період — до 23-ї години, в осінньо-зимовий — до 22-ї години.

Ввозимо більше, ніж вивозимо На 23,5 мільйона доларів більше ввезли товарів з-за кордону торік на Рівненщину, ніж за кордон продали. Обсяг експорту зовнішньої торгівлі торік становив понад 350 мільйонів доларів і збільшився порівняно з 2006 роком майже на 34% відсотки. Натомість обсяг імпорту торік зменшився на 10,5%. Такі дані наводить головне управління статистики у Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також