Експрокурор, який збив на смерть жінку на Сарненщині, був п`яним (ВІДЕО)

1057 0

Ми у соцмережах:

Іван Скобух збив на смерть жінку

Експрокурор, який у вересні збив на смерть скутеристку неподалік Немовичів, був п'яний. Про це свідчить експертиза, результати якої оприлюднили на черговому судовому засіданні. Раніше обвинувачений стверджував, що від кермування його відволікла його собака, і він був тверезий.

На місці його не освідували, не зробили цього і у медзакладі. Саме тому міський суд Рівного відпустив його під домашній арешт. Однак в апеляційному суді, навіть, попри доказ перебування у алкогольному сп'янінні, в СІЗО його не відправили. Адже потерпілі відмовились від своєї скарги. Колишній правоохоронець пообіцяв переписати доньці загиблої жінки одну зі своїх квартир - далі у сюжеті Рівне 1.

Експрокурор Іван Скобух, який у стані алкогольного сп'яніння збив на смерть скутеристку та матір трьох дітей, з третьої спроби все ж з'явився до суду. Нагадаємо, його не так давно випустили з-під варти під домашній арешт, мовляв, доказів перебування його напідпидку не було - тож засідання той очікує без кайданок разом із усіма, просто у коридорі. На запитання - відповідати відмовляється. 

У ході засідання розглядають дві апеляційні скарги. Потерпілі і прокурор від початку наполягали на тому, аби експравоохоронця все-таки відправити до СІЗО.

 Читайте такожНа Сарненщині п`яний експрокурор скоїв смертельну ДТП та втікав (ВІДЕО)

Правда про експрокурора, який на смерть збив на Сарненщині жінку, що поверталася додому

Експрокурору вручили підозру у вчиненні смертельної ДТП на Сарненщині, хочуть відправити у СІЗО, а він мовчить

Колишній прокурор перекладає вину за смертельну ДТП на собаку

Експрокурор, який збив на смерть скутеристку на Сарненщині, хоче вийти із СІЗО (ВІДЕО)

Суд відпустив експрокурора, який збив матір трьох дітей, додому з браслетом


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також