Фітотерапія на всі випадки життя

1264 0

Ми у соцмережах:

Фітотерапія на всі випадки життя

Настоянка для поліпшення роботи серця Склад: горілка — 150 мл, горіх мускатний — 1 шт., листя лаврове — 1 шт., гвоздика — 2 шт., квіти глоду — 1 чайна ложка. Настоювати 15 днів, процідити. Вживати 2-3 рази на день по 1 чайній ложці, розведеній у 3 столових ложках холодної води, тримаючи в роті цукор.

готуєм-настой

Настоянка для поліпшення роботи серця

Склад: горілка — 150 мл, горіх мускатний — 1 шт., листя лаврове — 1 шт., гвоздика — 2 шт., квіти глоду — 1 чайна ложка. Настоювати 15 днів, процідити. Вживати 2-3 рази на день по 1 чайній ложці, розведеній у 3 столових ложках холодної води, тримаючи в роті цукор.

Протиопікова мазь

Склад: олія — 2 столові ложки, олія камфорна — 1 чайна ложка, мед — 1 чайна ложка, сметана — 1 столова ложка, білок курячого яйця — 2 штуки. Все ретельно перемішати, суміш накласти на бавовняну тканину, прикласти до ураженого місця, через кожні 8 годин змінювати пов'язку. Через 4 дні травмоване місце змазати жиром борсука.

Мазь ранозагоювальна

Склад: живиця, віск, мед, смалець, узяті в рівних частинах. Всі компоненти змішують, розтоплюють на водяній бані за температури 40°С. Готову суміш накладають на рани.

Мазь від лишаїв

Склад: смалець — 1 столова ложка, сметана — 1 чайна ложка, попіл від 3 цигарок. Добре розмішати і змазувати сумішшю уражені місця.

Мазь для розсмоктування ущільнень у грудях

Склад: мед — 1 столова ложка, сіль — 1 чайна ложка, кориця — 1 чайна ложка. Суміш нанести на білий папір, прикласти до ущільнення. Утеплити і залишити на всю ніч. Зранку змити теплою водою.

Компрес для розсмоктування ущільнень і зняття спазмів головного мозку

1 коренеплід чорної редьки натерти на крупній тертці, покласти на капустяний лист і трішки присолити, накрити вологою марлею і прикласти на хворе місце марлею до тіла. Накрити плівкою, утеплити на 2 години. Змити теплою водою з милом і сполоснути теплою водою з оцтом (на 1 л води 100 мл оцту). Волосся висушити. Курс 7-10 процедур через день.

Засіб від безпліддя

Спориш, який росте по всій Україні як бур'ян, є ефективним засобом від безпліддя. Жінки, які не можуть завагітніти, повинні його вживати як чай (1 склянка трави на 1 л окропу).

Засіб проти гірсутизму (небажане волосся на тілі)

Для видалення волосся ділянки тіла змазують соком розрізаного горіха. Ще більшого ефекту можна досягнути, якщо спалити шкаралупу горіха, розвести водою до консистенції кашки і змазувати волосисті ділянки тіла. 150 г трави дурману звичайного (вся рослина з корінням) кип'ятять в 1 л води до отримання міцного настою, змазують проблемні ділянки шкіри.

Ліки від варикозного розширення вен, тромбофлебіту

Розмолоти плоди каштана до порошкоподібного стану, змішати з камфорною олією чи салом, намазати тонким шаром на хліб і прикладати на хворі місця. З хліба почне виділятися волога.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також