Гідрофільна олія для вмивання обличчя: що це таке і як правильно вибрати

1364 0

Ми у соцмережах:

Гідрофільна олія для вмивання обличчя: що це таке і як правильно вибрати

Гідрофільна олія спочатку була створена з метою видалення косметичних засобів, в тому числі, стійких. Її застосовували для очищення обличчя. Вона з успіхом прийшла на заміну звичним гелям та пінкам, її дія набагато делікатніша. Засіб забезпечує чистоту та свіжість шкіри, при цьому не залишає липкого, блискучого нальоту, не висушує, та не стягує шкіру.

Що це таке гідрофільна олія і навіщо вона потрібна

Гідрофільна олія – суміш органічних олій та особливих речовин, емульгаторів. Завдяки емульгаторам зв’язуються молекули жиру і води, тому олія змішується з водою, а не відштовхується від неї.

Гідрофільна олія виглядає як звичайна косметична олія, та схожа на неї за структурою, але при зіткненні з водою перетворюється в легку, ніжну емульсію з очищувальним ефектом.

Гідрофільна олія має наступні відмінності від базової:

  1. легко і без залишку змивається водою зі шкіри;
  2. підходить для всіх типів шкіри;
  3. працює лише на поверхні.
  4. Гідрофільна олія потрібна для:
  5. позбавлення від чорних крапок;
  6. ретельного видалення макіяжу з чутливої шкіри очей та губ;
  7. щоденного очищення шкіри;
  8. пом’якшення епідермісу та його зволожування;
  9. масажу обличчя.

Гідрофільна олія нормалізує вироблення себума, перешкоджає закупорці пір і виникненню вугрів, сприяє регенерації шкіри, розгладжує дрібні зморшки.

Як правильно вибрати гідрофільне масло для вмивання обличчя

Вибір гідрофільного масла для вмивання обличчя залежить від типу шкіри. Усі засоби для окремих типів маркуються виробниками, щоб легше було орієнтуватися при виборі.

Для нормальної шкіри практично не розробляють спеціалізовані косметичні продукти, а на упаковках її згадують разом з іншим типом. Для неї можна вибирати будь-який продукт призначений для комбінованої, сухої та чутливої шкіри. Слід бути обережним при виборі продуктів для жирної, та схильної до вугрів шкіри, тому що в їх складі містяться особливі добавки, які впливають на вироблення себума.

Сухому типу масло є дуже комфортною текстурою. Після змивання водою неприємних відчуттів не залишається, не посилюється лущення. Масло дбайливо доглядає за роздратованими ділянками. Дуже корисним буде знайти у його складі поживні речовини, які здатні нормалізувати водний баланс та створити захисний шар. Це можуть бути: гіалуронова кислота, масло авокадо, солодкого мигдалю або оливи, сквалан, екстракти водоростей, вітаміни А, Е, цераміди.

Власницям жирної шкіри слід звернути увагу на наявність у складі себорегулючих та звужуючих пори компонентів. Бажано уникати засобів, які містять мінеральні масла та базові комедогенні олії – кокосову, лляну, какао. Наявність мигдального, абрикосового або виноградного масел, навпаки буде корисною при порушенні роботи сальних залоз та схильності до акне.

Якщо шкіра має висипання, тоді у складі слід шукати добавки з протизапальною, антисептичною, стимулюючою регенерацію тканин дією. Наприклад, екстракти чайного дерева, ромашки, алое, евкаліпта, бамбука, цинка, аскорбінову та саліцилову кислоту та інші. А обрати необхідну олію, можна за посиланням - https://krkr.com.ua/ru/gidrofilna-oliya/

Звернути увагу слід на корейські масла, які в своєму складі мають усі необхідні натуральні компоненти, які забезпечують бажаний ефект для кожного типу шкіри.

Важливо орієнтуватися не тільки на склад продукту, але і на власні відчуття. При цьому необхідно дотримуватися запобіжних заходів, коли використовується новий косметичний засіб. Треба уважно читати склад, якщо знаєте, на які речовини може виникнути небажана реакція. Кожен новий засіб необхідно тестувати на невеликій ділянці чутливої шкіри. У разі виникнення висипу, почервоніння, роздратування, відчуття свербіння та набряків – слід відмовитися від обраного засобу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також