Хомка обурює, що Третяк постійно киває на попередню владу

2250 0

Ми у соцмережах:

Хомка обурює, що Третяк постійно киває на попередню владу

Колишній міський голова, а тепер депутат Володимир Хомко висловився стосовно нещодавніх заяв Олександра Третяка.

 Обурення п. Хомка викликала заява міського голови про кіоски, які будуються по вулиці Київській, навпроти супермаркету.

- Мене у цій ситуації з кіосками обурила поведінка Третяка. На мою думку, з цього приводу він мав зробити заяву задовго до того, як поїхати у відрядження (до США – прим. ред.). Однак Третяк оприлюднив свою заяву в останній день. Тепер після його заяви я мушу відповідати. Адже у заяві Третяк написав, цитую дослівно: «кричущий випадок облаштування тимчасових споруд навпроти супермаркету «Сільпо» це одне з тих надбань минулого, з якими ми вчергове стикнулися». І це нонсенс. Адже я перестав бути міським головою у листопаді, а паспорт прив’язки (дозвіл на встановлення кіосків – прим. ред.) видали зимою наступного року.

Більше того, цей документ видав Юрков, якого я колись «зловив за руку» та відсторонив від роботи. Відсторонив за те, що Юрков дав схожий дозвіл на прив’язку на вулиці Корольова. Я йому тоді конкретно на нараді казав, що такого дозволу давати не можна. Коли він видав цей документ, то я його відсторонив від роботи. Той ще звинувачував мене у політичній розправі. Але прийшла нова влада, Юркова реабілітували, і він видав цей паспорт прив’язки на встановлення кіосків. Минула влада тут абсолютно ні до чого. Я прошу спростувати цю репліку, - висловився Хомко.

За словами Володимира Хомка, це уже не перша схожа заява Олександра Третяка в його бік:

- Через одну з цих заяв я навіть телефонував йому додому. Тоді він її завуалював. Тому я залишаю за собою право по усіх інших заявах, які були зроблені, в підходящий політичний момент зробити свої креативні заяви.

Додамо, що на вулиці Київській, навпроти супермаркету, триває встановлення кіосків. Дозвіл на них управлінням архітектури був виданий цього року. Міські депутати тепер намагаються скасувати цей дозвіл. Адже вважають, що ті кіоски там недоречні.

Читайте також по темі: На тротуарі у Рівному — алея з кіосків


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також