Лікування кріодеструктором CryoPro — безболісно, швидко, назавжди!

2776 0

Ми у соцмережах:

Лікування кріодеструктором CryoPro — безболісно, швидко, назавжди!

Бородавки, родимки, папіломи, кератоми докучають людству з глибокої давнини, а боротися з ними намагалися ще в античній Греції. Ці новоутворення не прикрашають ні жінок, ні чоловіків, ні дітей. Особливо неприємно, коли вони "красуються" на обличчі. Вони можуть раптово з'явитися на тілі, а потім безслідно зникнути. Або можуть приживатися на шкірі й викликати небезпечні наслідки. Тому привід позбутися родимок — це ризик розвитку різних злоякісних утворень, а також естетичні мотиви.

kriosebeszet_foto У медицині існує кілька способів видалення родимок. Кожен з них призначає лікар після діагностики. Одним з найдієвіших та безпечних методів лікування є видалення рідким азотом (кріодеструкція). Це процес впливу на родимку низькою температурою. Метод ґрунтується на руйнівному впливі холоду. Ця методика заснована на застосуванні екстремально низьких температур (до -196°C), які є достатніми для моментальної заморозки і руйнування будь-якого органічного утворення. Сам процес відбувається безболісно і швидко, адже видалення родимок рідким азотом низької температури викликає так звану деструкцію тканини цієї самої родимки і згодом її загибель. Зверху над родимкою протягом 20-30 секунд лікар проводить експозицію азотом. Під час припікання азотом можна відчути легке печіння або незначний біль, але він швидко зникає. У процесі видалення заморожується круг навколо родимки. Після обробки її азотом протягом декількох годин він стає все світлішим і в результаті біля неї з'являється епідермальний міхур, який буде триматися 5-7 днів. Після чого можна побачити, що родимка відривається, а на її місці утворюється шкірка. Однак невдовзі вона зникне, а на її місці залишиться шкіра без родимки. Крім видалення новоутворень на шкірі, апарат CryoPro застосовується також і для кріомасажу волосистої частини голови — це стимулює ріст волосся та застосовується при лікуванні таких хвороб, як:

  • андрогенне облисіння (алопеція) у чоловіків і жінок середнього віку;
  • ослаблення або випадання волосся при стресах, схудненні;
  • жирна себорея, лупа;
  • повільний ріст волосся;
  • чутлива шкіра голови, постійний свербіж шкіри волосистої частини голови.
  • псоріаз.
Стимуляція тканинного дихання і обміну речовин благотворно впливає на стан і ріст волосся. Холод пробуджує дрімаючі волосяні фолікули, що сприяє збільшенню густоти волосся. Під впливом низької температури нормалізується робота сальних залоз, гинуть бактерії. Це сприяє лікуванню жирної себореї й усуненню лупи. Також кріомасаж успішно застосовується і для обличчя при лікуванні таких хвороб, як алергічний дерматит, себорея, псоріаз, вугрова висипка. Пояснюється це тим, що короткочасна дія на шкіру викликає різке звуження судин і потім їхнє стійке розширення, що покращує кровопостачання і обмінні процеси в тканинах. Через 10 хвилин пацієнт починає відчувати тепло і приплив крові до обличчя. Кріотерапія обличчя так само, як і хімічні пілінги, відлущує верхній шар епідермісу та сприяє оновленню клітин, але дія її фізіологічно більш м'яка. Всі ці процедури проводять лікарі-професіонали в МЦ "Оксфорд Медікал Рівне". Після діагностики вашого захворювання та при відсутності протипоказань ми позбавимо вас від новоутворень на шкірі та вилікуємо інші хвороби, що чутливі до кріотерапії.
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також