Місто-сад, в якому нормалізується тиск

1525 0

Ми у соцмережах:

Місто-сад, в якому нормалізується тиск

Понад 200-річну історію має курортне містечко Наленчув, розташоване у Польщі, в Люблінському воєводстві. І завжди це місце було модним для відвідування. Знаменитий своїми мінеральними водами та розташуванням (кажуть, тут нормалізується тиск навіть без пігулок) курорт спеціалізується на лікуванні захворювань серця і кровообігу. Сюди часто приїжджають на реабілітацію після перенесеного інфаркту чи кардіохірургічних операцій, артеріальної гіпертонії, серцево-судинного неврозу.

Але тут можна й просто відновити свої сили, збадьоритись, набратися позитивних вражень, відвідавши сучасні рекреаційні центри, які пропонують гідротерапію — різні види водного та пінного масажу, перлинові ванни, сауни, джакузі та ін. А також купання в єдиному в Польщі басейні білої глини, яке робить шкіру надзвичайно шовковистою. Фахівці розробили також спеціальні програми для людей, які прагнуть, скажімо, схуднути, основані на вправах у воді та фітнесі. Запрошують на спеціальний курс жінок, які готуються стати мамами — для них підбирають індивідуально м'які процедури і розслаблюючі сеанси. Косметичний курс "Вихідні для дам" та "Вихідні для чоловіків" розрахований на зайнятих людей, їх запрошують два дні присвятити догляду за своїм тілом. Цікава програма "Тиждень в раю", яка передбачає повне відсторонення від проблем, концентрацію на собі, насолоду масажами, купаннями і косметичними сеансами.

 
Наленчув називають містом-садом, що розкинулось серед зарослих ярів, із красивими курортними павільйонами, віллами. У центрі міста — великий парк Здройовий із палацом Малаховських та озером посередині, на якому плавають дикі качки та лебеді. Милуватись усім цим — це теж своєрідна терапія.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також